Waar begin ik als ik wil starten met BNB (vakantie) verhuur aan toeristen?

Waar begin ik als ik wil starten met BNB (vakantie) verhuur aan toeristen?

Hoe wij zijn gestart met ons eigen BNB Verhuur bedrijfje en hoe jullie dit ook kunnen doen.  

In deze blog willen wij ons graag voorstellen en jullie vertellen hoe wij begonnen zijn met BNB Verhuur. 

Wij zijn Nikki en Priscilla en wij zijn de eigenaren en oprichters van bnbverhuurcursus.nl 

Waarschijnlijk hebben jullie op onze website gekeken, zijn jullie ons tegengekomen op Facebook, YouTube, Instagram of hebben jullie over ons gehoord via vrienden.   

Verhuur je kamer of huis

Nikki & Priscilla eigenaren bnbverhuurcursus.nl

Graag zouden wij in het kort willen vertellen wie wij zijn en wat wij precies doen

Nik is 37 jaar oud, komt uit Egmond aan Zee en is al van kleins af aan bekend met recreatieve verhuur.

Egmond aan Zee is een oud vissersdorp en bijna alle woningen beschikken over een zomerhuis die recreatief worden verhuurd. Zijn ouders deden dit al jaren, zij verhuurden vroeger zelfs nog kamers in hun huis aan Duitse toeristen.  

Nik:

Zodoende ben ik ook begonnen met de verhuur. Ik ben 18 jaar lang marinier geweest. Terwijl ik op uitzending was, bijvoorbeeld voor 4 maanden naar Afghanistan, verhuurde ik mijn appartement via verschillende kanalen. Later ook via Airbnb of Booking.com, maar dit was er in het begin nog niet. 

Priscilla:

Die kans was er toen ik een relatie met Nik kreeg. Ik heb niet lang getwijfeld om bij Nik te gaan wonen in Egmond aan Zee. Nik had al een koopwoning en eigenlijk duurde het niet lang of we konden samen een huis kopen met een zomerhuis erachter. Hier startte ons verhuur avontuur. We konden Nik zijn huis aanhouden en zodoende hadden we al twee appartementen die we recreatief konden verhuren. Al heel snel ging het balletje rollen. We vonden dit zo leuk om te doen, deden dit met zo veel plezier en hadden zo veel succes. Dus toen vrienden van ons vroegen of wij ook voor hun appartementen wilde verhuren, waren we erg enthousiast en zeiden meteen dat dat goed was. Ik heb altijd in de recreatie en op campings gewerkt en altijd met toeristen. Daar ligt mijn passie dan ook.

Ontstaan Beachhousesea

Binnen no time hadden we 6 tot 8 appartementen die we verhuurden. Zo is Beach House Sea ontstaan, ons verhuurbedrijf. Zo zijn we verdergegaan. We kregen er al meer woningen bij en uiteindelijk hebben we beide onze vaste baan opgezegd. Nik is gestopt als marinier. Hij was zo vaak weg, ik kreeg het al drukker. We deden alles naast onze vaste baan, dat was niet meer te doen. Dus heb ik ook mijn baan als team leidster bij Basic Fit opgezegd en konden we ons fulltime bezig houden met de verhuur. Tot aan 8 appartementen is het zeker nog wel te combineren naast je eigen werk, dat is absoluut nog wel te doen. Maar toen wij steeds meer woningen erbij kregen, was het niet meer te combineren en zijn wij het bedrijfsmatig gaan doen. 

beachhousesea ons eigen verhuurbedrijf

Beachhousesea verhuurbedrijf

Waarom de bnbverhuurcursus.nl opgestart?

We kregen al meer vragen, van vrienden, kennissen en collega’s bij defensie: “Hoe doen jullie dat nou? Zouden jullie ons willen helpen? Ik wil ook wel een dubbel salaris, ik wil ook dubbele toelages.” Die zijn we gaan helpen. We hebben een stappenplan opgezet, de dingen geëvalueerd die wij samendeden en zo zijn we tot de cursus gekomen.

We willen graag zo veel mogelijk mensen, zoals jullie, gaan helpen om financieel onafhankelijk te worden. Want dat is echt voor iedereen binnen handbereik.  

 Heel vrijblijvend wil ik jullie vragen, je zit nergens aan vast, om als je geïnteresseerd bent in BNB Verhuur, ons E-book te downloaden. Deze staat op onze website: www.bnbverhuurcursus.nl/ebook en is gratis!  

Start meteen met BNB verhuren

Hierin staat in 6 stappen uitgelegd hoe je kan starten. Al onze kennis en vaardigheden die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben wij voor jullie uitgewerkt. Als je alleen al ons stappenplan volgt en uiteindelijk onze cursus gaat doen dan weet je precies hoe je jouw woning, je kamer, je boot, noem maar op wat je wilt verhuren, kan verhuren!  

Wij leren jou dit allemaal in onze cursus en hiermee kun jij een riant extra salaris verdienen naast je eigen inkomen! 

Je kan je ook aanmelden voor 1 van onze gratis online trainingen

Tot snel!

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdereverhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid.Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie.Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpenen delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media entrainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS