6 stappen om te starten met BNB (recreatie) verhuur
12 augustus 2020 
1 min. leestijd

6 stappen om te starten met BNB (recreatie) verhuur

 

Ontdek alles wat je moet weten om succesvol en winstgevend jouw tweede woning te verhuren. Zodat alle kosten gedekt zijn door de verhuur en jezelf gratis verblijft.

Heb jij een tweede woning en denk je erover na om deze te gaan verhuren als je er zelf niet bent? Wij vertellen je exact hoe je dit kan doen in dit artikel. Er zijn grofweg 6 stappen die je moet volgen.

  1. Je hebt uiteraard een woning nodig, maar een gedeelte van jouw woning kan natuurlijk ook. Of jouw chalet, en wat dacht je van een boot of camper! Alles kan je in principe verhuren en het mooie is, deze skill werkt wereldwijd! Want toeristen zijn overal en het principe blijft hetzelfde, let dus goed op in dit artikel.
  2. Marktonderzoek en doelgroep bepalen, iets waar wij in uitblinken. Maar in het kort, toets de volgende zin in google: ‘jouw locatie’ vakantiewoningen/verblijf en druk op enter. Je zal verbaasd zijn over het resultaat, hoe meer woningen er tevoorschijn komen hoe groter de vraag. Oftewel start nu met verhuren!
  3. Woning gereedmaken, wat moet er nu wel in en wat nou juist niet? En heb je al nagedacht over contactloos inchecken d.m.v. de sleutelkastjes i.v.m. en een informatiefolder. Al deze zaken wil je aan de voorkant goed geregeld hebben, zodat je zo min mogelijk vragen krijgt van de gast achteraf.
  4. Platformen inrichten, de doelgroep weten wij al van stap 2. Dus nu wij dat weten kunnen wij gericht gaan adverteren en zorgen dat je zo snel mogelijk de juiste gasten krijgt. Adverteer op verschillende platformen voor een zo groot mogelijk bereik.
  5. Je bent online, dit kan spannend zijn. Maar maak je niet te druk, als je alle voorgaande stappen hebt doorlopen dan kan het niet fout gaan. Het belangrijkste zijn de volgende zaken: kalenders, contracten, betalingen en incheck instructies.
  6. Yes, we gaan verhuren. Je eerste gasten zijn ingecheckt. Jij als gastheer/vrouw vraagt nog even na of alles goed is en geeft wat tips over de omgeving 🙂 dat wordt een mooie recensie à meer gasten!

Deze 6 stappen blijf je herhalen, vind je dit leuk en wil je hiermee starten? Wij van de BNBVERHUURCURSUS doen dit al 15 jaar en helpen jou graag op weg.

Wil je contact met ons, meer informatie of een gratis strategie call inplannen? Klik hier!

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdere verhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie. Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpen en delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media en trainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS