Over BNBVERHUURCURSUS.NL

"Wat is Jouw Bestemming"

Ons Doel

Wij helpen je met investeren en verhuren, zodat je meer vrijheid in je leven kan creëren. De BNBVERHUURCURSUS.NL is een intuïtieve online leeromgeving met een razend enthousiaste community waar maandelijks nieuwe content wordt geüploade. Doordat er maandelijks nieuwe content wordt geplaatst blijf je up to date van de laatste ontwikkelingen op Recreatie- BNB verhuur gebied. De online community bestaat uit gelijkgestemde mensen die bereid zijn je te helpen met je al je vragen. Ontdek de volgende stappen die jij kunt zetten om je vermogen te laten groeien tijdens de wekelijkse coaching sessies.

Door Nikki & Priscilla

BNBVERHUURCURSUS.NL is opgezet door Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma. Zij zijn bnbverhuurcursus.nl begonnen nadat zij de vrijheid ervaarden die het verhuurmodel hen bracht. Zij willen hun kennis en ervaring delen met anderen. Vandaag delen zij actief hun kennis in hun BNBVERHUURCURSUS 2.0, op YouTube, op Facebook & Instagram.


9 tot 5 baan: The Rat Race ontvluchten is heel moeilijk? Of toch niet?


Ben jij ook klaar met een 9 tot 5 baan, of wil je gewoon meer vrijheid? Dan is er maar 1 optie, neem actie!


Er is maar een klein percentage wat daadwerkelijk kan stoppen met hun baan, maar dit hoeft niet zo te zijn. Zoek een mentor en een coach, wij hebben dit ook gedaan en moet je kijken waar wij nu staan. Meer dan een miljoen aan vastgoed, een supermooi semi-passief inkomen en een business die groeiende is en blijft.


Beginners zien niet in hoe belangrijk het is om een goede mentor te hebben (wij waren ook zo). Jarenlang hebben wij lopen struggelen en zoeken naar de juiste manier. Die hebben wij uiteindelijk ontwikkeld, maar dat koste wel ruim 10 jaar aan tijd, tijd die niet meer terugkomt…  


Wij hebben maar 1 missie bij bnbverhuurcursus.nl: jou tijd en geld besparen, en binnen no-time financieel onafhankelijk maken.

Contact opnemen met ons

Mail ons of plan gratis en vrijblijvend een bel afspraak in

JA, Ik wil graag Affiliate worden

Wij hebben een supergaaf Affiliate programma, start vandaag nog!

arrow_drop_up arrow_drop_down