DOWNLOAD NU HET GRATIS BNBVERHUURCURSUS E-BOOK

Ontdek onze geheime strategieën en ervaar net zoals ons financiële vrijheid!

Leer de basisbeginselen van jouw BNB verhuur avontuur in slechts 6 simpele stappen.


Wij helpen jou op weg met onze bewezen strategie, wij vertellen van A tot Z hoe wij het gedaan hebben. Van de eerste woning tot aan de 20e woning.

Downloaden >>
14
JAAR ERVARING

4500+

CURSISTEN

12.500+

TEVREDEN GASTEN 

WIE ZIJN WIJ? 

BNBVERHUURCURSUS.NL is opgezet door Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma. Wij zijn bnbverhuurcursus.nl begonnen nadat wij de vrijheid ervaarden die het verhuurmodel ons brengt. Wij willen onze kennis en ervaring delen met anderen. Vandaag de dag delen wij actief onze kennis in onze Academy, op YouTube, op Facebook & Instagram.

Wat onze cursisten zeggen over de BNBVERHUURCURSUS 3.0 

Wij hadden hier veel eerder mee moeten starten, binnen een week hadden wij onze aankoop terugverdiend.
Bedankt Nikki & Priscilla
Vakantie verhuur en bnb verhuur stad
Sjoerd
Absoluut een aanrader, zelfs met onze ervaring binnen de verhuur besparen wij door deze cursus letterlijk duizenden euro's per jaar aan commissies!
leer in 6 stappen bnb verhuur
Lieke
Praktische en complete cursus met veel persoonlijke hulp. Deze cursus is voor ons de kickstarter, overal is over nagedacht. Van financiering tot verhuur.
Snel starten recreatie verhuur
Frank

Ontdek het grootste verschil tussen vaste en recreatieve verhuur..

Je zult verbaasd zijn, geloof ons..


Met iets meer tijd en energie 4 x zoveel verdienen, ja het kan! Tot wel 400% meer. Dat zet je aan het denken, wij leggen het uitgebreid uit in het gratis E-BOOK.


Daarnaast helpen wij jou op weg met ons verhaal, wij vertellen van A tot Z hoe wij het gedaan hebben. Van de eerste woning tot aan de 20e woning. Ontdek de geheime strategieën en ervaar ultieme financiële vrijheid.

Starten vakantieverhuur

LAAT JE OGEN OPENEN DOOR ONS EN DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK! 

Verhuur je al op vaste basis als vastgoedbelegger? Dan kan de bnbverhuurcursus 2.0 eigenlijk niet ontbreken in je assortiment. Wij weten zeker dat je wel eens leegstand hebt of misschien niet tevreden bent over het rendement. Dat kan je eenvoudig oplossen door de technieken uit onze bnbverhuurcursus 2.0

Nieuwsgierig geworden? Download hier gratis het E-book

 
50%
Downloaden >>