Nederlanders op vakantie in eigen land, doe er je voordeel mee!

Nederlanders op vakantie in eigen land, doe er je voordeel mee!

Nederlanders op vakantie in eigen land.

We kunnen er niet meer omheen, je leest het overal. Nederlanders blijven dit jaar massaal ‘’thuis’’ en gaan in eigen land op vakantie.
Logisch ook als je alle voorwaarden omtrent de corona regels leest. Er komen zoveel extra regels en kosten bij als je naar het buitenland op vakantie wilt.
Dit is voor veel mensen gewoonweg niet te betalen of zij hebben hier totaal geen zin in.

We zien vanaf vorig jaar al een enorme stijging in het aantal Nederlanders dat in eigen land op vakantie gaat. Dit lag in 2020 al ruim een kwart hoger dan in 2019. (cijfers CBS)
Er wordt dan ook flink meer uitgegeven aan accommodaties in eigen land. (jippie, dat lezen wij van de bnbverhuurcursus.nl heel erg graag, dat biedt mogelijkheden!)

Voor vakanties in Nederland in de zomer van 2020 werd het grootste gedeelte van de uitgaven besteed aan de accommodatie (160 euro per persoon per vakantie). Dit is ook een kwart meer dan in 2019.
Daarentegen waren de uitgaven aan vervoer, horeca en uitstapjes juist lager in 2020. Wat natuurlijk ook een logische verklaring is aangezien een groot gedeelte van het jaar alles gesloten was.

 

Vakantiewoningen in Nederland en België

Nederland en België zijn fantastische vakantielanden

Welke vakantiewoningen zijn nou populair

We zien dat vooral zelfvoorzienende verblijfsaccommodaties populair zijn. Denk aan chalets, stacaravans, appartementen maar ook in camperverhuur zien we een enorme stijging (met eigen badkamer en toilet uiteraard).
Dit komt natuurlijk omdat veel hotels hun deuren hebben moeten sluiten.
Het is constant onzeker of vakanties door kunnen gaan en men gebruik kan maken van de voorzieningen die zij geboekt hebben.

Voordelen van een vakantie- recreatiewoning

Die problemen heb je dus niet met een vakantiewoning die van alle gemakken voorzien is. Ook niet als deze dus op wielen staat. Zo kun je evengoed van je welverdiende en naar uitgekeken vakantie genieten.

Ondanks alle maatregelen zien wij dit natuurlijk wel als een groot voordeel. Dit biedt kansen en mogelijkheden.

Heb jij interesse in het verhuren van een vakantiewoning? Twijfel je nog? Dan is nu de tijd om hier iets mee te gaan doen. Surf over het web en laat je inspireren en motiveren door berichten zoals hierboven. Het zijn keiharde cijfers die bewijzen dat NU de tijd is om te investeren in een vakantiewoning.
Wacht niet langer, want NU is de tijd!

Wil je weten hoe je hier het beste mee kunt starten? Wil je weten waar je zo’n vakantiewoning vind, hoe je deze kunt financieren en hoe je deze kunt verhuren?
Schrijf je dan in voor onze gratis online training, waarin wij jou alles vertellen over bnbverhuur!

Wil je contact met ons, meer informatie of een gratis strategie call inplannen? Klik hier!

Tot snel online!

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdere verhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie. Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpen en delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media en trainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS