Vakantieverhuur! De tijd na Corona, ben jij er klaar voor?
16 januari 2021 
2 min. leestijd

Vakantieverhuur! De tijd na Corona, ben jij er klaar voor?

Be prepared! De tijd NA corona! 

 

Wanneer is de corona voorbij? Dat weten we helaas niet. 

Maar wat we wel weten is dat we ons moeten voorbereiden.
Voorbereiden op de tijd NA corona. 

 

Wanneer het toerisme weer in volle gang gaat draaien. Dan wil jij jouw woningen helemaal op en top in orde hebben en klaar om jouw gasten te ontvangen. 

 

Misschien heb je al die tijd nog toeristen ontvangen, net als wij in een aantal woningen. Of heb je ook gekozen voor tijdelijk vaste verhuur om rust te creëren en uit de kosten te zijn (als je aan rent-to-rent doet).  Meer informatie over deze formule tijdens onze gratis training.

Op welke manier dan ook, feit is dat we allemaal wel weer wat extra willen verdienen na die rare tijd. 

En dat kun jij bereiken met vakantieverhuur!

 

Ons advies is dan ook, maak gebruik van deze corona tijd. Wat je ook met je woning doet (vast of recreatief) zorg dat je een weekje of wat blokt om alles helemaal up to date te maken. 

Ga alles eens na, zijn er dingen stuk of moeten er dingen vervangen worden? 

Misschien slijtage aan het een en ander?  

Of is het tijd voor een nieuw interieur? Misschien wat nieuwe accessoires zodat je woning er weer als nieuw uit ziet? Met al wat kleine veranderingen kun je jouw woning er weer stralend uit laten zien. 

 

Heb je alles nagelopen? Maak dan ook eens nieuwe foto’s van jouw vakantiewoning. Doe dit met mooi weer en goede belichting. Veel mensen kennen die foto’s van je website nu wel en scrollen er misschien wel voorbij.  

Maar hier kun je verandering in brengen door nieuwe frisse foto’s van je opgeknapte recreatiewoning te maken.  

 

Kijk bijvoorbeeld ook wat er mogelijk is qua activiteiten. Worden er misschien alweer wat dingen georganiseerd tegen de tijd dat je weer opengaat 

Leuk om dit aan je gasten te vermelden! 

 

Wat ook ontzettend belangrijk is en waar je echt geld mee kunt verdienen is het aanpassen van je prijzen. Wanneer heb je voor de laatste keer je prijzen omhoog gegooid? 

Doe je dit jaarlijks of is het al even geleden? 

 

Ga scherp zitten met je prijzen! Gooi deze omhoog. Niet alleen in de vakanties, maar ook in de weekenden, met feestdagen en let op de verschillende seizoenen. 
Het voorseizoen, midden en hoogseizoen.  

Vakantieverhuur en bepaal je nachtprijs

Wat is nou de juiste huurpijs voor jouw vakantiewoning?

 

We kunnen je zeker wel zeggen dat je woning gegarandeerd volgeboekt gaat worden dit jaar! Mensen willen zekerheid hebben dat ze op vakantie kunnen.  

Daarom gaan ze het liefst naar een appartementje waar ze alles binnen handbereik hebben. Een eigen keukentje, een eigen tuintje, een strand in de buurt of een plek waar ze lekker fietsen en wandelen kunnen. Ga zo maar door.  

Er zijn tal van mogelijkheden!  

Benut deze! 

 

Wij weten zeker dat je meer omzet gaat draaien als je hier mee aan de slag gaat. 

En dat is wat we uiteindelijk allemaal willen. Weer een beetje geld verdienen, zodat we verder kunnen. Verder met investeren, dichterbij onze doelen komen. 

 

Belangrijk is dat je dit op tijd doet. Want wanneer je hier te laat mee start, pis je naast de pot (om het maar even bot te zeggen). Dan gaan je gasten naar andere woningen die dit wel allemaal geregeld hebben. Dat zou in en in zonde zijn! 

 

Stel voor jezelf een doel (bijvoorbeeld het voorjaar) en ga kijken of je al wat boekingen binnen kunt krijgen.  

En ga ervoor om je woningen weer op en top recreatief te verhuren.  

 

Laat die toeristen maar komen! 

Wij zijn er klaar voor!  

 
Wil je contact met ons, meer informatie of een gratis strategie call inplannen? Klik hier!

 

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdere verhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie. Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpen en delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media en trainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS