Corona 2.0 (lessen uit de eerste golf)

Ja ik hoor je denken. Gaat het nu wéér over die Corona?

Ja, het gaat wéér over de Corona.  

Maar nu in positieve zin. 

Het is namelijk zo dat de tweede golf er toch echt aan zit te komen. Althans, Duitsland heeft onlangs besloten dat heel Noord- en Zuid-Holland op code rood zijn gezet. Vraag me niet waarom HEEL Noord en Zuid-Holland hieronder vallen, want in Egmond aan Zee is er echt niets aan de hand.

Maar ook hier regent het weer annuleringen, voor de tweede keer. Maar nu zijn we voorbereid. Wij weten hoe wij het aan moeten pakken zodat wij er in ieder geval niet onder zullen lijden.  

 Ons pakken ze niet. Ook nu zijn we weer aan het denken gezet. Uit elke gebeurtenis, goed of slecht, halen wij iets positiefs. Het maakt ons ons. Het maakt ons sterk.  

BNB verhuur Griekenland

BNB verhuur in buitenland? Plannen maken #business & Pleasure combinatie

Beslissingen door de overheid

Terwijl de Duitse regering deze beslissing heeft genomen, zaten wij lekker op Kreta (waar het ook code oranje werd op het moment dat wij aankwamen). Maar dat gaf ons dus tijd om na te denken. Tegen de annuleringen kun je weinig doen. Aangeven dat er niets aan de hand is en men toch van hun vakantie zou kunnen genieten. Daar red je wel een aantal boekingen mee.

Maar goed, to the point. De winter komt eraan, het laagseizoen. Omdat wij veel rent-to-rent doen, betekend dat veel wissels. Wij verhuren ook veel per nacht. Dat is ons verdienmodel. (Daar leren we je graag alles over in de cursus)  

Wat is de beste oplossing?

Wij zijn gaan nadenken over wat nou de beste oplossing is. En die hebben wij gevonden. Wij zijn gaan rekenen en rekenen en ineens wisten we het! Wij hebben dé manier gevonden om nog meer winst te behalen met onze woningen.  

Méér winst, minder werk

Méér winst, minder werk, méér vrije tijd. Het kwartje, of in dit geval, de briefjes van 100, zijn gevallen. Wij hebben hier een extra module over gemaakt in onze cursus. Daar vertellen we jou hét geheim van Corona 2.0. En hoe wij van iets negatiefs weer iets zeer positiefs hebben gemaakt. Shout out to mijn man, alleen samen met jou zijn we gekomen waar we nu staan. Ik ben trots op ons. Dat mag ook wel even gezegd worden! 

Wil jij weten hoe wij dit aangepakt hebben? Meld je aan voor een gratis training of als je heel enthousiast bent geworden, start dan gelijk met onze cursus en wordt net zo succesvol als wij.

The time is now!

>>>MELD JE HIER GRATIS AAN

 

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdere verhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie. Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpen en delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media en trainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS