Tips voor het tuin onderhoud van je vakantiewoning
10 mei 2023 
1 min. leestijd

Tips voor het tuin onderhoud van je vakantiewoning

Een vakantiewoning of recreatiewoning is een heerlijke plek om te ontspannen en tot rust te komen voor zowel jou als voor je gasten. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw tuin er altijd piekfijn uitziet zonder dat je er veel tijd aan hoeft te besteden? In deze blog geven we je tips voor een vakantieklaar tuin bij jouw recreatiewoning, zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van jouw vakantieparadijs.

Kies voor een onderhoudsarme tuin bij je vakantiewoning

Niets is zo vervelend als een tuin die er onverzorgd uitziet bij aankomst in je vakantiewoning. Kies daarom voor een onderhoudsarme tuin. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je tuin er het hele jaar door netjes uitziet. Denk bijvoorbeeld aan kunstgras of bodembedekkers. Zo hoef je nooit meer te maaien of onkruid te wieden en blijft je tuin er altijd mooi uitzien, ook als je er niet bent.

recreatiewoning verhuur

Voeg kleurrijke planten toe aan je tuin voor vakantieverhuur

Een vakantie is het moment om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Voeg daarom wat kleur toe aan je tuin met planten die passen bij de omgeving van je vakantiewoning. Kleurrijke planten zorgen voor een vrolijke en gezellige sfeer in je tuin. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor vakantiegangers die jouw recreatiewoning huren. Zo draag je bij aan een onvergetelijke vakantie-ervaring voor je gasten en vergroot je de kans op positieve reviews en terugkerende gasten.

Zorg voor regelmatige bewatering en verse grond

Als je planten in je tuin hebt staan, is het belangrijk om deze regelmatig van water en verse grond te voorzien. Dit hoeft gelukkig niet veel tijd te kosten. Maak gebruik van een automatisch bewateringssysteem of schakel een hovenier in om het voor je te doen. Zo blijft je tuin in goede conditie en geniet je er elke keer weer van bij aankomst in je vakantiewoning.

Jouw tuin in jouw vakantiewoning

Een vakantieklaar tuin bij je recreatiewoning is makkelijker dan je denkt. Kies voor een onderhoudsarme tuin en voeg kleurrijke planten toe om bij te dragen aan een onvergetelijke vakantie-ervaring voor je gasten bij vakantieverhuur. Zorg daarnaast voor regelmatige bewatering en verse grond en je vakantiewoning is klaar voor jou en je gasten om te genieten van een heerlijke vakantie.

Wil je contact met ons, meer informatie of een gratis strategie call inplannen? Klik hier!

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdere verhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie. Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpen en delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media en trainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS