Chalet kopen in Nederland voor de verhuur? Welke vakantieparken zijn populair?
23 maart 2021 
2 min. leestijd

Chalet kopen in Nederland voor de verhuur? Welke vakantieparken zijn populair?

Een Chalet kopen in Nederland voor de recreatieverhuur

Bnb verhuur in nederland

Nederland leent zich bij uitstek voor recreatieverhuur

Chalet kopen in Nederland voor de verhuur?

Wat natuurlijk heel belangrijk is waar je het chalet wilt gaan verhuren en wat jij je dan misschien afvraagt, welke vakantieparken zijn nu populair?

Een Chalet kopen in Nederland voor eigen gebruik en of de verhuur is voor veel mensen een droom. Toch kan die droom werkelijkheid worden. Hoe fijn is het om een recreatiewoning in Nederland te hebben, lekker dichtbij en daardoor snel er gebruik van kan maken voor een korte vakantie of gewoon een lekker lang weekend. Genieten in eigen land.
Niet alleen de korte reistijd is voor velen een goede reden om een Chalet in Nederland te kopen maar ook de mogelijkheid om het chalet te verhuren aan toeristen. Het te behalen rendement is dan van belang. Lage of geen rente op de spaarrekeningen is voor mensen een reden opzoek te gaan naar andere mogelijkheden. De aanschaf van een Chalet kan een mooi alternatief zijn. Een Chalet in Nederland heeft met verhuur, over het algemeen een goede bezettingsgraad en zo is het mogelijk een leuk rendement over de investering te behalen en met de groei van het aantal gasten op de Nederlandse vakantieparken markt is dat een goede investering.
Een ander mogelijkheid, is dat je het chalet verhuurt, maar ook zelf in verblijft. Want je eigen vakantiehuis, is toch fijn. Vrienden, familie die je kan uitnodigen op een mooie plek, lange wandelingen maken en de dag gezellig afsluiten met een BBQ op de veranda, hoe ontspannend klinkt dat? Maar welke vakantieparken zijn nu het beste om een chalet te kopen en te verhuren?

Luxe is belangrijk voor de vakantiewoningverhuur

In Nederland alleen zijn er zoveel vakantieparken dat het soms lastig kiezen kan zijn. Belangrijk is uiteraard de juiste locatie om het Chalet zoveel mogelijk verhuurd te hebben. Zoals het strand, de Veluwe, vlakbij een grote stad of attractie, noem maar op. Maar ook juist het type vakantiepark.
De hedendaagse vakantiegangers in Nederland vragen namelijk om steeds meer luxe. Men wil graag een recreatiewoning- chalet die mooier is dan thuis. Op een luxe vakantiepark met veel faciliteiten om zich te vermaken. Er zijn genoeg voorbeelden om eens te bekijken.
Waarom zou je een chalet kiezen om te verhuren op een luxe vakantiepark. Vaak betaal je een hoog percentage om de verhuur te regelen en niet te vergeten de jaarlijkse park & onderhoud lasten . Toch kan dit door de hoge bezoekingsgraad van het park goed in verhouding staan en zal je tevreden zijn, met het uiteindelijke rendement van de verhuur.

Kies het juiste vakantiepark voor de verhuur van jouw chalet

Op een luxe vakantiepark staan vaak moderne, design chalets, je ziet ook in veel gevallen een uniform beeld qua stijl van de chalets- huisjes. De chalets beschikken over frisse en moderne slaapkamers, luxe badkamers, open design keukens met alle mogelijke huishoudapparaten en niet te vergeten, een mooi eigen buitenverblijf, veranda, terras of tuin. De Chalets staan meestal op ruime kavels, denk aan de Nederlandse Kust, Friese Meren, soms direct aan het water gelegen of midden in de bossen met eigen parkeergelegenheid. Ook zie je steeds vaker dat er een (privƩ) jacuzzi, whirlpool of sauna aanwezig is. Een fantastische upgrade! Op het park zelf is er genoeg te doen om jezelf te vermaken. Een uitstekende horeca, sportfaciliteiten, binnen of buiten zwembad en supermarkt. Vaak kan je ook jouw boodschappen laten bezorgen. Allemaal overtuigende redenen voor de huidige vakantiegangers om jouw Chalet te gaan huren.

Wil je hier meer over weten? Schrijf je nu gratis in voor onze online training.

>>

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdereverhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiƫle vrijheid.Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creƫren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie.Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpenen delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media entrainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS