Werken op vakantie: laat jouw recreatiewoning het werk doen voor je!

Werken op vakantie: laat jouw recreatiewoning het werk doen voor je!

Op vakantie en werken

Het is maar net hoe je het bekijkt. Tijdens het schrijven van dit blog bevind ik mij op het strand van Kreta. Op een heerlijk ligbed, in het zonnetje. Drankje op het tafeltje naast mij. Mijn man plonzend in de zee. Mijn dochter heerlijk in dromenland in de kinderwagen.

Dit is hoe het leven moet zijn. Zorgeloos genieten van de vakantie. Zelf bepalen wanneer we werken.

‘Morgens als ik op sta, open ik mijn laptop, beantwoord wat mailtjes. Dan regel ik de boekingen voor ons verhuurbedrijf en dit allemaal tijdens een heerlijk kopje koffie op het balkon met een prachtig uitzicht over zee. Een gevoel van geluk gaat door mijn lichaam.

Het is fijn om te weten dat ik een goed team naast mij heb die de boel thuis in Nederland draaiende houdt.

 

vakantie en corona

Werken en vakantie

 Zo kan ik vanuit hier alles managen en lopen de zaken in Nederland op rolletjes

Trots ben ik op de keuze die wij gemaakt hebben. Niet meer voor een baas werken, maar kiezen voor ultieme vrijheid. Want dat is wat ik ervaar. Ik hoef geen vrij te vragen aan mijn baas. En ik zit ook niet aan 3 weken zomervakantie vast. Ik kan gaan en staan wanneer ik wil. En dat voelt voor mij als ultieme vrijheid. Zelf het heft in eigen handen nemen.

En werken?

Dat voelt lang niet meer als werk. Ik vindt het heerlijk om zo mijn verhuurbedrijf te draaien. Wij genieten van de live webinars die we geven, vanaf ons balkon van het hotel. Wij genieten van de livecalls die we geven, vanaf het strand. En ook genieten we van alle vragen die we zo online kunnen beantwoorden terwijl we uit eten zijn in een heerlijk restaurant op een prachtige locatie. Genieten van de zonsondergang.

Genietenmet de familie

Lekker genieten van je kindje en familie

 Ondertussen helpen we nog meer mensen de weg naar ultieme vrijheid te vinden door recreatieverhuur

Want dit is iets wat wij willen delen, met de rest van de wereld. Wij vinden dat je gelukkig moet worden van het werk wat je doet. Met plezier naar je werk “gaan”. Of dat nou thuis is wanneer het jou uitkomt. Of op reis, zoals wij het liefste doen.

Wij willen jou leren hoe wij dit bereikt hebben. En wij hopen dat jij hetzelfde geluksgevoel zal ervaren zoals ik hierboven heb beschreven.

Raak jij enthousiast van mijn verhaal? 

Wil je contact met ons, meer informatie of een gratis strategie call inplannen? Klik hier!


TOT SNEL ONLINE!

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdere verhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie. Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpen en delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media en trainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS