Nooit meer je wekker zetten!

Nooit meer je wekker zetten, hoe klinkt dat? Fantastisch toch? 

Ben jij het ook zo zat, elke ochtend vroeg die wekker… Opstaan, aankleden, ontbijten, vaak nog haasten en hup naar je werk! 

In de file staan… te laat komen… we kennen het allemaal. 

Het gaat je steeds meer tegen staan, elke dag hetzelfde riedeltje. We noemen het de welbekende ‘’ratrace’’. 

Laat het wel duidelijk zijn, een groot gros mensen voelt zich hier prettig bij en dat mag ook! Iedereen maakt zijn eigen keuzes, maar deze blog is bedoeld voor degene die steeds meer een hekel aan die wekker krijgen.  

Voor degene die denken, had ik maar financiële vrijheid, zodat ik kon doen en laten wat ik wil. Zodat ik kan werken waar en wanneer ik dat wil en niet omdat het moet, maar omdat het kan. 

Nooit meer je wekker zetten. Je staat op als je uitgerust bent, neemt een uitgebreide douche, maakt een lekker ontbijtje klaar met een verse kop koffie. 

Je gaat rustig even de krant doorspitten, slingert dan je computer eens aan om je mail te checken en de dag is relaxed begonnen. 

Nikki & Priscilla zetten nooit meer een wekker. Wij waren klaar met die ‘’ratrace’’ en dachten, dit kan en moet echt anders. 

Wij willen ons eigen leven indelen, in plaats van geleefd worden. Elke dag geld verdienen voor een baas en er zelf weinig aan over houden, dit voelde voor ons niet goed. 

bnb verhuur, vakantie verhuur. Leef je mooiste leven

Ga op vakantie en zet je doelen op papier! Maak een gameplan en plan je leven:)

Hoe zijn wij op het idee gekomen om het roer om te gooien?

 Wij gingen destijds lekker een weekje er tussenuit, even ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, we lagen lekker op het strand van mallorca en waren toen net bezig met persoonlijke ontwikkeling. We lazen het boek van Michael Pilarczyck, master your mindset 

Leef je mooiste leven, is iets waar vaak genoemd wordt in het boek. Maar de vraag was natuurlijk, leven wij ons mooist leven? 

Ik werkte nog fulltime bij Basic-Fit als teamleidster, Nikki was nog marinier bij defensie en vaak weg. En we waren ondertussen al gestart met wat woningen verhuren, wat eigenlijk (naast onze vaste baan) toch ook wel wat drukker werd. 

We moesten een keuze maken vonden we. Voor onszelf kiezen. En dat hebben we gedaan. We hebben beide ons baan opgezegd en zijn toen Beach House SEA opgestart. Nikki gaf daarnaast ook nog trainingen aan defensie, maar nu als ZZP’er 

En ik kon mij volledig storten op wat ik het allerleukste vond, het verhuren van vakantiewoningen.  

Toen we onze baan hadden opgezegd en deze deur dus hadden gesloten, gingen er 10 open. We groeiden binnen no-time naar 17 vakantiewoningen en het werk lag voor het oprapen. Beter had het niet gekund. Wat zijn we gelukkig geworden van de keuze die wij gemaakt hadden. Wij konden onze eigen tijd indelen, hoefden geen geld meer voor een baas te verdienen, want die baas, dat waren wij nu zelf.  

We hoefden niet meer in de file te staan, want we werkten lekker vanuit huis en later vanuit ons kantoor (die om de hoek zit). We konden vakantie nemen wanneer wij daar zin in hadden. Geen gedoe meer met vrije dagen aanvragen etc. etc. 

En die wekker? Die hoefden we niet meer te zetten. Vanaf nu staan we op wanneer we uitgerust zijn, nemen we die uitgebreide douche, zetten we een lekkere verse kop koffie en lezen we onze mail wanneer wij daaraan toe zijn. En waarom? Omdat het kan! 

Start meteen met BNB verhuren

Zorg dat je in contact komt met de Bnbverhuurcursus.nl, wij helpen jou om zo succesvol mogelijk te worden.

Omdat wij geloven in het delen van succes, hebben wij de bnbverhuurcursus opgezet.

Bnbverhuurcursus.nl wil dat meer mensen de kans krijgen om geen wekker meer te hoeven zetten. Dat deze mensen ook voor hunzelf kunnen kiezen en dat zij het geluk kunnen ervaren, die wij iedere dag mogen ervaren. 

Wij willen je graag leren hoe jij kan starten met het verhuren van je kamer, woning, boot, camper, wat je ook bezit om te verhuren.  

En wist je dat je ook zonder eigen geld en eigen woning kan starten met bnb verhuur? Wij vertellen je er alles over in de cursus. 

Wil je meer weten over onze cursus? Schrijf je in voor een van onze trainingen, of vraag het gratis E-book aan. En hopelijk zien we je snel online! 

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdereverhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid.Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie.Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpenen delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media entrainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS