Succes: Het Resultaat van Geluk of Intuïtie en Daadkracht?
13 juni 2023 
1 min. leestijd

Succes: Het Resultaat van Geluk of Intuïtie en Daadkracht?

De Mythe van Geluk 

Een uitspraak die we vaak horen is: "Nikki, jullie hebben geluk." Veel mensen geloven dat Priscilla en ik ons huidige succes te danken hebben aan een flinke portie geluk. Ze associëren mijn tijd bij de mariniers, en het vermogen dat ik tijdens mijn uitzendingen heb opgebouwd, met dit geluk. Maar is het echt geluk, of is het dat wij - Priscilla en ik - onze ogen wijd open houden en vertrouwen op onze intuïtie?

Het Geheim van Ons Succes: Leren en Observeren 

De rode draad in onze levenspaden is leren en observeren. Veel van onze wijsheid en inzichten komen van mijn ouders. Ze hebben altijd slim geïnvesteerd en vastgoed verhuurd, en zo hun vermogen opgebouwd. Maar kun je dit echt geluk noemen? Voor mij is het eerder een bewezen strategie die ik heb overgenomen. Hun succes heeft een vonk in mij aangestoken, en me doen realiseren: "Hey, dit werkt, wij moeten dit ook gaan doen!"

Het Doel van Onze Cursus: Inspireren en Onderwijzen

Deze vonk van inspiratie heeft ons ertoe aangezet om een cursus op te zetten. We willen anderen inspireren en hen leren van onze ervaringen, zodat ook zij succes kunnen behalen. Het is een oud gezegde, maar oh zo waar: "Never change a winning team."

recreatiewoning verhuur


Wanneer Beginnen? Het Belang van Timing 

Een van de meest gestelde vragen die we tegenkomen is: "Wanneer moet je beginnen?" Veel mensen wachten op het perfecte moment, het einde van een crisis, of de ideale marktsituatie. Maar het gaat niet om het timen van de markt, maar om de tijd die je in de markt doorbrengt. Er zal altijd iets zijn dat je tegenhoudt, maar het is beter om te beginnen en van fouten te leren dan om later spijt te hebben.

Geen Excuses, Tijd voor Actie

Het is tijd om de excuses aan de kant te zetten en de sprong te wagen. Sta open voor leren, groeien, en succesvol worden. Geluk is niet alleen een kwestie van toeval, het is ook een kwestie van actie ondernemen. Dus laat je intuïtie je gids zijn, houd je ogen open en neem het heft in eigen handen.


Wil je naar aanleiding van deze blog toch extra hulp met het aankopen van een vakantiewoning of wil je graag persoonlijk advies? Stuur ons dan een berichtje naar één van onze social media kanalen.
Klik hier voor contact


Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdere verhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie. Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpen en delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media en trainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS