Recreatieverhuur en vakantiewoningen de 6 geheimen voor succes?

Recreatieverhuur en vakantiewoningen de 6 geheimen voor succes?

BNBVERHUURCURSUS.NL

Wij, Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma zitten al meer dan 14 jaar in de recreatieve sector. En wij vonden het hoog tijd om onze kennis en ervaringen te gaan delen met andere gelijkgestemden.

Bestaande vastgoed investeerders

Mensen die al vastgoed bezitten of mensen die interesse hebben in het investeren in vastgoed en het recreatief verhuren ervan.
Dit laatste is voor veel mensen nieuw. Wij willen graag de mogelijkheden laten zien van het recreatief verhuren van vastgoed. En dan hebben we het over tweede woningen, appartementen, studioā€™s, kamers, vakantiewoningen of chalets. Wij verhuren zelf al meer dan 12 jaar onze woningen aan toeristen. Wist je dat dit tot wel 3 keer meer rendement oplevert dan reguliere verhuur?

Wij nemen je graag mee door de 6 stappen van de bnbverhuurcursus.nl.

1. Vakantiewoning vinden en financieren

Woning zoeken en het financieren hiervan.
Allereerst begin je met het zoeken van een woning. Wat is een strategische plek? Waar kan en mag jij verhuren? Wij laten je zien hoe jij deze woningen kunt vinden en wij vertellen je alles over de mogelijkheden van het financieren hiervan. Denk bijvoorbeeld aan het ophogen van je eigen hypotheek. Of een lening bij privƩ investeerders, of heb je wel eens gedacht aan crowd funding? Allemaal mogelijkheden om jouw vakantiewoning te financieren.

online bnbverhuurcursus.nl met Nikki en Priscilla

Leer van onze fouten en bespaar tijd en verdien dus meer geld!

2. Marktonderzoek

Wij leren je hoe je een marktonderzoek doet. Je gaat onderzoeken wat je doelgroep is, wie is jouw droomgast en wie wil jij naar jouw woningen laten komen?
Welke toeristen komen er in jouw buurt? Maar ook ga je een marktonderzoek doen naar de prijzen. Welke prijzen worden er gehanteerd in jouw buurt? Hoe kun jij jouw prijs bepalen? Dit leggen wij je allemaal stap voor stap uit.

3. Inrichten woning

Je hebt een woning. Je hebt marktonderzoek gedaan. De volgende stap is de woning inrichten. Je wilt dat de woning helemaal gereed is voor de verhuur. Het mag de gast aan niets ontbreken. Je wilt natuurlijk dat de gast zich thuis voelt bij jou in je woning en dat deze uiteindelijk weer bij jou terugkomt (gastenbinding). Er komt waarschijnlijk een hele hoop op je af.

Want waar moet je allemaal aan denken? Wat heb je allemaal nodig? Wij hebben alles van a-z uitgewerkt in onze cursus, met filmpjes, fotoā€™s en zelfs boodschappenlijstjes zodat je niks kunt vergeten.

4. Adverteren op de verschillende platformen

De woning is er klaar voor. Je hebt hem ingericht, je hebt mooie fotoā€™s gemaakt en nu ga je de platformen invullen waarop jij wilt gaan adverteren. In je marktonderzoek uit stap 2, heb jij ook uitgezocht op welke platformen je het beste kunt gaan verhuren. Welke platformen werken het beste in jouw buurt en op welke platformen zit jouw doelgroep? Welke platformen zijn zonder torenhoge commissiekosten en leveren jou dus uiteindelijk het meeste geld op?

Wij leggen je uit wat het laaghangend fruit is (de zomermaanden) en hoe je nou het beste de wintermaanden (het laagseizoen) kunt verhuren.

Ook leren wijĀ  je hoe je het meeste rendement haalt uit jouw vakantiewoning. Wij leren je ook hoe je de platformen moet gaan inrichten. Het is heel belangrijk dat je jouw potentiĆ«le gasten van alle informatie voorziet die zij nodig hebben. Je wilt natuurlijk niet dat je gasten naar de concurrent gaan. Dus hoe zorg jij er nou voor dat de gasten bij jou gaan boeken?

Vakantiewoning kopen

Koop zonder emotie en doordacht een vakantiewoning

5. Documenten uitwerken/ automatiseren

Stap 5, een hele belangrijke stap in het 6 stappenplan. Hier gaat aan de voorkant qua voorbereiding wat werk in zitten, maar scheelt je achteraf zoveel tijd en energie. Je gaat namelijk alles tot in de puntjes uitwerken. Je werkt de informatie voor aankomst uit voor de gast. Je maakt een pdf met fotoā€™s van het sleutelkastje en de parkeerroute. Je maakt een informatiemap voor in de woning, met uitleg over alles wat er ook maar is in de woning. Je maakt een what if map voor je zelf en voor de gast. Mocht je gast ook maar tegen iets aanlopen, heb jij dit al helemaal uitgewerkt en dit scheelt natuurlijk heel veel vragen achteraf. Alles wat je kan automatiseren, ga je automatiseren om het jezelf en je gast zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken.

In onze cursus hebben wij al deze documenten al helemaal uitgewerkt. Je hoeft het alleen nog maar naar je eigen smaak en stijl aan te passen. Wij hebben de meeste zaken al een keer meegemaakt en de meeste fouten al een keer gemaakt, dat hoef jij dus niet meer te doen !

6. Gasten ontvangen

Nu je al het werk helemaal hebt voorbereid, komt het leukste gedeelte van het verhuren. Namelijk het ontvangen van je gasten. Zullen je gasten het naar hun zin hebben? Is jouw woning helemaal wat ze willen? Hoe zijn hun reacties? Wat voor recensie laten ze achter. Zijn er nog verbeterpunten? Overal leer je van. Of het goed of minder goed is, je kunt altijd beter worden. Het gaat erom dat jij plezier hebt in wat je doet en de vrijheid ervaart die bnbverhuur oplevert. Voor ons is er niets mooiers dan gasten een leuke vakantie te bezorgen en het beste uit onze woningen te halen.

Wij hebben al meer dan 10.000 gasten mogen ontvangen in onze woningen en hebben onze kennis ondertussen al met honderden cursisten mogen delen. Wij vinden het fantastisch om andere mensen op weg te helpen naar financiƫle vrijheid door middel van het investeren in vakantiewoningen. Wij geloven in vermenigvuldigen en om te vermenigvuldigen moet je delen en dat is precies waar wij voor staan.

Wij hebben een cursus ontwikkeld, de BNBVERHUURCURSUS 2.0 waarin wij in meer dan 25 uur videomateriaal alles vertellen over recreatieverhuur.
We leggen je alles tot in de puntjes uit. Niets wordt overgeslagen. We leggen je uit hoe je dingen kunt uitbesteden, hoe je kunt automatiseren en hoe je met zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk rendement kunt behalen.

Ook kun je op deze manier werken waar en wanneer jij wilt. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. En toch is het zo! Wij leven al jaren op deze manier, reizen de hele wereld rond en het enige wat wij nodig hebben is onze laptop.

Is jouw interesse ook gewekt? Wil je meer weten? Meld je eens aan voor onze GRATIS onlinetraining waarin we je deze bovenstaande stappen (en nog veel meer) nog eens helemaal gaan uitleggen.

Je kunt je aanmelden via >>>Deze link

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdereverhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiƫle vrijheid.Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creƫren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie.Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpenen delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media entrainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS