Je (2de) huis verhuren of Recreatiewoning. Wat zijn de mogelijkheden?

Je (2de) huis verhuren of Recreatiewoning. Wat zijn de mogelijkheden?

Denk jij erover na om je huis te gaan verhuren?

Misschien heb je een tweede woning en wil je deze gaan verhuren, of je gaat voor langere tijd op reis en vind het zonde om je woning zo lang leeg te laten staan. 
Misschien ga je samenwonen en wil je je eigen huis liever (nog) niet verkopen. Vooral voor dat laatste geven we je de tip; verkoop hem niet! En ga verhuren! 

Op die manier wordt jouw hypotheek gewoon netjes afbetaald en heb jij over een aantal jaar een heerlijk spaarpotje!

Of misschien is jouw hypotheek al grotendeels of helemaal afbetaald, dan is het helemaal zonde om te gaan verkopen

Je kunt namelijk een heel extra salaris verdienen met het verhuren van jouw woning. Zo heb je elke maand een vast inkomen en wordt die lange reis voor je betaald! Is dat even lekker?!

Recreatie verhuur is lucratief

Kan jouw woning recreatief verhuurt worden?

Je kan je woning op verschillende manieren verhuren

Je kunt eraan denken om je woning permanent te verhuren, maar heb je ook wel eens aan de volgende mogelijkheden gedacht? 

Je kunt je woning bijvoorbeeld ook tijdelijk aan Expats verhuren. Misschien heb je er wel eens van gehoord, Expats. Expats zijn mensen die voor langere tijd in Nederland verblijven om te werken. Dit zijn hoogopgeleide professionals met kennis voor een specifieke functie of branche.  

Zij worden ingehuurd door bedrijven en verblijven dan voor langere tijd (dit kan al gauw oplopen tot een paar jaar). Je kunt ervoor kiezen om je woning bijvoorbeeld voor 6 – 12 maanden aan hen te verhuren, of misschien wel langer, mocht dit mogelijk zijn. 

Er zijn vele bedrijven die dit voor hen regelen. Zij fungeren als tussenpersoon, zorgen voor onderhoud van je woning, houden contact met zowel de Expats als de huiseigenaren, zij kunnen er zelfs voor zorgen dat je woning wekelijks schoongemaakt wordt. Ook zorgen zij ervoor dat jij elke maand netjes je geld krijgt zo lang het huurcontract duurt.
Dit is erg prettig, zo heb jij er geen omkijken naar en wordt je woning netjes benut. 

Maar er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden

Wij zouden BNBverhuurcursus niet zijn als wij niet zouden verhuren volgens de BNB manier (recreatieve verhuur aan toeristen). Ook hierin heb je weer tal van mogelijkheden.  
Mocht je bijvoorbeeld een deel van je huis willen verhuren en een bed en breakfast willen beginnen, of je wilt je hele huis verhuren via Airbnb. Dit laatste is natuurlijk een goede optie voor een tweede woning of als je tijdelijk op reis gaat.

Of deze nou in Nederland of in het buitenland staat, alles is mogelijk. 

Zo kun je overal ter wereld verhuren via de BNB- recreatieve manier.  

op vakantie door bnb verhuur

Lekker op reis en je woning tijdelijk verhuren, ja dat kan!

Binnen no time verdubbel je jouw salaris en voorkom je onnodig leegstand van je woning

Wil jij hier nou meer over weten? Neem dan een kijkje op onze website, vraag het gratis E-book aan en meld je aan voor een van onze webinars. Hierin wordt jou alles haarfijn nog een keer uitgelegd.  

 

Wil je contact met ons, meer informatie of een gratis strategie call inplannen? Klik hier!

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdere verhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie. Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpen en delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media en trainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS