Hoe schaal ik mijn BNB verhuur business op? Herhaal de 6 stappen.

Hoe schaal ik mijn BNB verhuur business op? Herhaal de 6 stappen.

 Hoe ging dit bij ons? Van 1 naar 20+ woningen in de recreatieverhuur.

Even een kort blog over hoe dat bij ons ging

Ik was werkzaam als marinier. Elke keer als ik daarvoor weg moest heb ik mijn woning recreatief verhuurt. Dat resulteerde in dubbele toelages en gaf financiële ruimte. Op die manier kon ik snel doorpakken.

Toen ik ging samenwonen met Priscilla hebben we niet veel later ook samen een huis gekocht. Mijn vakantiewoning hielden we ook aan. In Egmond hebben bijna alle woningen een zomerhuis achter de woning. We hebben hier ook bewust naar gezocht. Egmond is een vakantiedorp, hier kunnen we goed recreatief verhuren. Door nog een extra woning te verhuren en onze strategie toe te passen, kun je best snel een leven leiden wat je wilt.

BNBverhuurcursus.nl

Als je je aan het plan houdt en gewoon doorwerkt, kan je snel woningen aankopen voor de verhuur.

 Zomerwoning kopen.

Het zomerhuis wat wij destijds bij onze woning kochten zag er wat oubollig uit. Smaken verschillen natuurlijk. We hebben het meer naar onze smaak ingericht. Leuke strand accessoires erin en alles wat frisser aangekleed. Goede foto’s gemaakt voor de website en om te adverteren.

Met die kleine aanpassingen stijgt als het ware de waarde van het huis. Je kunt meteen meer gaan vragen per nacht en dit is het ook waard.

Berekende gok!

En dat gebeurde dan ook. Wij hebben een gok gewaagd maar je bent ondernemer of niet. Voordat we getekend hadden, hadden we de woning al online gezet op verschillende platformen. De boekingen stroomde al binnen voordat de financieringen rond was. Natuurlijk wisten we wel dat dat goed zou komen, we hadden dan ook een goede financieel adviseur.

TIP: zorg dat je dit vooraf al in kaart hebt gebracht, wil je hier meer over weten? Volg dan onze gratis online training.

Hoe adverteer ik mijn vakantiewoning of chalet?

Zorg dat je woning er goed uitziet. Maak goede foto’s. Zorg dat je goed zichtbaar wordt op verschillende manieren. Plaatst advertenties op zoveel mogelijk platformen. Bij sommige platvormen betaal je daarvoor dus let op wat je voordelen en nadelen daarvan zijn. En goede recensies zijn erg belangrijk.

vakantie verhuur en recensies

Zorg ervoor dat alles in je woning of appartement klopt. Dan krijg je goede reviews en dus meer boekingen

Ondertussen hadden wij de smaak te pakken en dan komen er vanzelf woning op je pad.

Er kwamen al meer woningen bij en ondertussen kunnen wij hier heel goed van leven. We zijn beide gestopt met ons werk zodat we ons helemaal kunnen concentreren op de BNB Verhuur.

Wil je hier meer van weten? Download ons gratis E-Book of volg een gratis online training.
Ben je heel enthousiast geworden? Dan raad ik je aan onze cursus te doen.

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdere verhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie. Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpen en delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media en trainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS