Facturen, contracten en documenten BNB - recreatieverhuur

Facturen, contracten, checklist schoonmaker recreatie- vakantiewoning verhuur

Documenten

Documenten recreatieverhuurWelke documenten heb je nodig bij vakantie- recreatieverhuur?

Bij de recreatie- vakantieverhuur zijn er heel veel terugkomende acties die makkelijk te automatiseren zijn.  Maar dan heb je wel de juiste documentatie nodig!  Standaard documenten voor BNB verhuur die je kan versturen als mails, brieven, advertenties, noem maar op. Maar ook checklisten voor de schoonmakers. Het is namelijk heel belangrijk om jouw recreatie- vakantiewoning tip top aan te leveren voor de nieuwe gasten.De factuur, om mee te beginnen. 
En dan heb ik nog niet over een boekingsbevestiging, reserveringsaanvraag en dergelijke.  Laten we maar beginnen bij de juiste factuur. Lijkt simpel, genoeg voorbeelden maar toch even uitvogelen hoe deze het beste in jouw situatie past. 
 
En nog veel meer! 
We willen natuurlijk allemaal zo weinig mogelijk werkzaamheden en zo hoog mogelijke verdiensten. Niet? Door de juiste documenten of te wel templates te maken bespaar je veel tijd en moeite. Wij, Nik & Priscilla ..haha vooral Priscilla, hebben al veel werk voor je gedaan. 

Facturen en documenten vakantieverhuurPriscilla heeft meer dan 35 waardevolle documenten in de BNBVERHUURCURSUS 2.0  geplaatst

En er alvast een paar voor je uitgelicht. 
Met kleine aanpassingen en Copy & Paste ben je zo klaar. 


Hoe fijn is dat! 

 
Alle maten en soorten¬†vind je verder in onze BNBVERHUURCURSUS 2.0¬†module ‚ÄúDocumenten‚Ä̬†
En mocht je toch een document niet kunnen vinden, vinden wij het super jouw daarmee te helpen! 

Start meteen met BNB verhurenMeld je snel aan voor een gratis online training, waarna je meteen kan starten met geld verdienen en investeren