BNB verhuur, probeer eens wat anders!
21 augustus 2020 
2 min. leestijd

BNB verhuur, probeer eens wat anders!

BNB verhuur, probeer eens wat anders! 

De meeste mensen beginnen hun vakantie op het web. Ze zoeken eindeloos naar de leukste en hipste hotels, de mooiste locaties, de meeste luxe en comfort. 

Je vakantie besteden in een hotel is natuurlijk fantastisch, lekker all-inclusive, met alles erop en eraan, minstens 2 x per dag een uitgebreid buffet, een gezellige bar, een mooi zwembad en een mooie kamer waar je kunt slapen. 

Maar…. Die kamer is vaak redelijk aan de prijs… en hoeveel m2 heb je nou eigenlijk om in te relaxen…. Vaak staan jij en je partner elkaar in de weg, kun je alleen vanuit je bed televisie kijken, is dat buffet na 3 dagen toch niet zo aantrekkelijk meer en ben je toe aan nieuwe gezichten om je heen. 

Natuurlijk, we weten het, smaken verschillen. 

Maar heb je wel eens aan BNB verhuur gedacht?

Gewoon een leuk appartementje, zomerhuis, studio of als je met een grote groep reist een villa of huis af te huren? 

Heerlijk het ‘’thuis’’ gevoel ervaren, maar dan op vakantie. Een woonkamer met zithoek, waar je ’s avonds met je beentjes omhoog lekker tv kan kijken. Of een aparte slaapkamer, misschien wel twee als je met je kinderen reist. Wat dacht je van een tuintje en een keukentje waar je lekker zelf je maaltijd kunt bereiden of je kunt er natuurlijk voor kiezen om lekker uit eten te gaan.

En dat laatste wordt mede mogelijk gemaakt door het prijsverschil tussen hotel en BNB. Voor dezelfde nachtprijs die je voor die luxe hotelkamer betaald, huur je namelijk ook met 4 of misschien wel 6 personen een huisje met alles erop eraan!

Deel dat eens door 6 personen en moet je kijken wat je overhoudt! Zo kun je misschien elke avond wel uit eten in een ander restaurant, kun je gewoon aan tafel blijven zitten, zonder dat je een rondje langs het buffet hoeft. Heb je elke dag wat anders op je bordje, een verse maaltijd, die niet al een tijdje in een au-bain-marie ligt te stomen…

Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt… 

bnb verhuur-recreatie verhuur

Denk eens aan een leuke vakantiewoning of appartementje aan strand of in het bos voor de verhuur.

Dat klinkt wel aantrekkelijk toch? 

En dit is nou precies het geen wat wij aan onze gasten willen meegeven. Deze ervaring, een geheel andere ervaring dan gasten die in een hotel verblijven. Ook heerlijk natuurlijk, laten we wel wezen, maar een keer wat anders is uiteraard ook erg aantrekkelijk! 

En om de gasten toch een beetje de luxe van het hotel mee te geven, zorgen wij uiteraard voor schone bedden die al opgemaakt zijn voordat de gasten arriveren, maar ook een set handdoeken en uiteraard een blinkend schone woning van alle gemakken voorzien.

Geef je gasten tips & things to do, verwijs ze naar goede restaurants, gezellige terrasjes, voorzie ze van informatie over de buurt. Geef ze een ervaring om nooit te vergeten, laat de gasten zich welkom en ‘’thuis’’ voelen en gegarandeerd dat zij bij jou terug blijven komen!  

Zo verzamel je langzamerhand een lijst van terugkerende gasten en ben je verzekerd van succes! 

Vond je dit waardevol?

Download dan >>>nu ons E-book>>>

Hierin staat alle informatie in die je nodig hebt om direct te kunnen starten. 

Wij delen ook veel informatie op Facebook, Instagram en Youtube, dus meld je aan! 

 

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdereverhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid.Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie.Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpenen delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media entrainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS