Wie slaapt erop zolder? Verhuur deze en verdien wat bij!
12 augustus 2020 
1 min. leestijd

Wie slaapt erop zolder? Verhuur deze en verdien wat bij!

Airbnb en kamerverhuur is één van de belangrijkste soorten accommodatie voor verschillende reis behoeften.

Het is namelijk veel prettiger en relaxter om in een huiselijke omgeving in plaats van een hotel te logeren, niet te vergeten ook meestal goedkoper. 

Zo besluiten steeds meer huiseigenaren, ongebruikte delen van de woning als (Air) BNB te verhuren. Natuurlijk weet de inmiddels al ervaren Airbnb gastheren of vrouwen een extra verhuur mogelijkheid, een slaapkamer erbij te maken en zo hun omzet te verhogen.

Een vaak vergeten ruimte is de zolder. Een zolder is een geweldige ruimte om snel tot een mooie verhuur bestemming om te toveren. Met een aantal simpele veranderingen, kunt u met uw niet gebruikte zolder. Leuke extra BNB (kan ook zonder ontbijt uiteraard) verhuur opbrengsten creëren.

Een bijkomend voordeel, een zolder is vaak te bereiken met een gezamenlijke ingang. Zodat de gasten niet door uw woonkamer hoeven te lopen om vakantie te vieren of u vindt dat natuurlijk gezellig 😊.

Met slimme zolder op knap tips kunt u uw woning tot een echte bnb / recreatie huurwoning omtoveren.

Ga brainstormen, goede manier is mindmapping, leuke ideeën te vinden op bijvoorbeeld “mind” meister  en bedenk hoe je de verhuur ruimte wil inrichten? 

Maak een doordacht plan voordat je begint aan de renovatie van het verhuur project.
Om te beginnen, wat is de conditie van jouw zolder. Moet de vloer aangepast worden, laminaat, pvc wil je dakkapel plaatsen, kiep ramen voor meer licht enzovoorts..
En belangrijk, hoe staat het met de water en elektriciteit aansluitingen.
Alleen een bed in een kleine slaapkamer voor Airbnb gasten dat is (vaak) niet genoeg, huurders willen ook de juiste kledingkast en een kleine badkamer met of zonder toilet. 

In sommige woningen is het zelfs mogelijk om een dakterras of balkon toe te voegen. Vraag jezelf af of bespreek dit met jouw financieel adviseur/ hypotheek verstrekker of dit mogelijk is en natuurlijk of het de waarde van jouw verhuur (woning) verhoogd
en haha de bouwconstructie het kan dragen! 

Dit zijn allemaal punten om in je eerste plan te bedenken, het kosten plaatje neer te zetten en iedere kleine stap in de juiste richting te nemen om tot mooie bnb verhuur woning te komen. 

Wil je contact met ons, meer informatie of een gratis strategie call inplannen? Klik hier!

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdere verhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie. Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpen en delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media en trainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS