BNB verhuur! Doen en laten wat, wanneer en met jij wilt!
01 november 2020 
1 min. leestijd

BNB verhuur! Doen en laten wat, wanneer en met jij wilt!

Meer tijd doorbrengen met je gezin, je familie, je vrienden. Je kinderen zien opgroeien.  

Dat was niet zo vanzelfsprekend voor ons voorheen. Nik zat bij de mariniers en was veel weg op uitzending. Dat hield dus in weinig tijd samen en ook niet met familie en vrienden. Wij wilden graag een gezinnetje opbouwen, maar dat liet ook op zich wachten. Uiteindelijk hebben wij, zoals de meeste van jullie al weten, de keuze gemaakt om voor als zzp’er aan de slag te gaan. Nik stopte met zijn werk als marinier en Priscilla gaf haar baan op als teamleidster bij Basic Fit. Wij verhuurden al langere tijd recreatief maar nu werd het tijd om dit bedrijfsmatig te gaan doen.

Zo is Beach House SEA verhuur gestart

En met Beach House SEA begon niet alleen een nieuw avontuur, maar ook een nieuw leven. Een leven waarin wij zelf konden bepalen wat we waar, wanneer en met wie konden doen. Dat betekende dus ook veel meer tijd samen. Tijd voor familie en vrienden. Maar ook tijd voor een gezin. Onze dochter Jacky is afgelopen jaar in mei geboren. En we kunnen beide volmondig beamen dat we blij zijn met de keuze die we gemaakt hebben. De keuze om onze verhuurbusiness te starten. Want alleen door die andere deuren te sluiten en dit nieuwe avontuur aan te gaan, hadden we nu het leven wat we wilden. We verdienen het dubbele aan salaris. We hebben meer dan het dubbele aan vrije tijd. En in die tijd kunnen wij onze dochter zien opgroeien. Want ja, alle cliches zijn waar… de tijd vliegt. Dus hebben we besloten er dubbel en dwars van te genieten. 

Hulp bij opzetten vakantie verhuur

Wil jij hulp bij vakantie verhuur? Stuur bnbverhuurcursus.nl een bericht, wij staan voor je klaar.

Wil je contact met ons, meer informatie of een gratis strategie call inplannen? Klik hier!

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdere verhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie. Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpen en delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media en trainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS