Never waste a good crisis! Vastgoed kansen en verhuur opportunities

Never waste a good crisis! Vastgoed kansen en verhuur opportunities

Corona tweede golf

Ja ik hoor je denken. Gaat het nu wéér over de Corona? Ja, het gaat wéér over de Corona. Maar nu in positieve zin. 

Het is namelijk zo dat de tweede golf er toch echt aan zit te komen. Althans, Duitsland heeft onlangs besloten dat heel Noord en Zuid-Holland op code rood zijn gezet. Vraag me niet waarom HEEL Noord en Zuid-Holland hieronder vallen, want in Egmond aan Zee is er echt niets aan de hand. Maar ook hier regent het weer annuleringen, voor de tweede keer. Maar nu zijn we voorbereid. Wij weten hoe wij het aan moeten pakken zodat wij er in ieder geval niet onder zullen lijden.

Hoe ga jij om met deze crisis?

Ons pakken ze niet. Ook nu zijn we weer aan het denken gezet. Uit elke gebeurtenis, goed of slecht, halen wij iets positiefs. Het maakt ons ons. Het maakt ons sterk. 

Terwijl de Duitse regering deze beslissing heeft genomen, zaten wij lekker op Kreta (waar het ook code oranje werd op het moment dat wij aankwamen). Maar dat gaf ons dus tijd om na te denken. Tegen de annuleringen kun je weinig doen. Aangeven dat er niets aan de hand is en men toch van hun vakantie zou kunnen genieten. Daar red je wel een aantal boekingen mee.

Belangrijke lessen

Maar goed, to the point. De winter komt eraan, het laagseizoen. Omdat wij veel rent-to-rent doen, betekent dat veel wissels. Wij verhuren ook veel per nacht. Dat is ons verdienmodel. (Daar leren we je graag alles over in de cursus) 

Wij zijn gaan nadenken over wat nou de beste oplossing is. En die hebben wij gevonden. 

Wij zijn gaan rekenen en rekenen en ineens wisten we het! Wij hebben dé manier gevonden om nog meer winst te behalen met onze woningen.

vakantie en corona

Hoe ga jij om met deze crisis? Investeer in jezelf ;). Dat verdwijnt nooit.

Méér winst, minder werk, méér vrije tijd. Het kwartje, of in dit geval, de briefjes van 100, zijn gevallen. Wij hebben hier een extra module over gemaakt in onze cursus. Daar vertellen we jou hét geheim van Corona 2.0. 

En hoe wij van iets negatiefs weer iets zeer positiefs hebben gemaakt. Shout out to mijn man, alleen samen met jou zijn we gekomen waar we nu staan. Ik ben trots op ons. Dat mag ook wel even gezegd worden! 

Wil je contact met ons, meer informatie of een gratis strategie call inplannen? Klik hier!

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdereverhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid.Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie.Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpenen delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media entrainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS