Expats en vakantiewoning verhuur

Expats en recreatie- vakantie woning verhuur

handig geExpats en recreatiewoning verhuur. 
Wil je jouw vakantiewoning woning verhuren? Denk dan eens aan expats. Een groep om zeker te benaderen.

Met ons eigen woning tekort is er zeker een grote behoefte aan woonruimte voor de expats. 
Om die reden is het heel interessant en lucratief om jouw woning of kamer te verhuren aan expats. 
Expats in Nederland zijn werknemers die tijdelijk in Nederland werken en zelf uit een andere cultuur komen waar hij of zij van origine is opgegroeid.
Dit zijn meestal hoogopgeleide mensen.  Hun verblijf in Nederland kan voorgoed zijn maar is normaal gesproken tijdelijk. Hun werkgever (Internationaal bedrijf) is vaak degene die zijn werknemers  naar het buitenland stuurt. 
 
Nog voor de Corona crisis, woonde er ongeveer 200.000 expats in Nederland.¬†¬†Ze wonen meestal in en rond de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en komen uit de hele wereld. ¬†De hoogste aantal uit Groot Brittanni√ę en de Verenigde Staten maar ook bijvoorbeeld Japan.¬†
 
Veel internationale bedrijven hebben hun hoofdkantoor in Nederland gevestigd voornamelijk om de volgende grote voordelen voor hun werknemers (expats):
Afstand:
Nederland ligt centraal in Europa zodat Duitsland, Engeland en Frankrijk makkelijk te bereiken zijn.  Schiphol is één van de grootste luchthavens van de wereld. 
 

Leven:

Onze levensstandaard staat wereld wijd zeer hoog aangeschreven. 


Veiligheid:
Hoe belangrijk! Expats voelen zich heel veilig in Nederland. Ze kunnen bijvoorbeeld ’s avonds over straat lopen. 

Werktijd:
De werktijden zijn veel beter geregeld dan bijvoorbeeld in Amerika.4 daagse werkweek mogelijk en betaalde vakantie dagen. 
Taal:
De Nederlanders over het algemeen, spreken goed tot zeer goed Engels. 
 

En als laatste, er zijn voor Expats bepaalde belastingvoordelen, ze betalen bijvoorbaald voor een aantal jaar (+/- 10 jaar) minder inkomstenbelasting. 

 

Corona 
Met het vaccin voor Corona in opkomst, is er dus een grote kans dat de expats in grote getallen weer terugkeren naar Nederland. 


Maak hier handig gebruik van net als ons :)