Verhoog de Waarde en Comfort van je Vakantiehuis met een Barrelsauna
12 juli 2023 
1 min. leestijd

Verhoog de Waarde en Comfort van je Vakantiehuis met een Barrelsauna

Ben je van plan om je vakantiehuisje een opknapbeurt te geven? Overweeg dan een barrelsauna, een geweldige verrijking voor elke tuin! Ongeacht of je het vakantiehuis zelf vaak gebruikt of het vooral verhuurt, een buitensauna biedt het hele jaar door ultiem comfort. In deze blogpost ontdek je waarom een outdoor sauna een verstandige investering is.

Esthetisch Plezier

Een barrelsauna is verre van een esthetische misstap. Integendeel, door het gebruik van natuurlijke materialen en de ronde vorm, biedt het een warme en aantrekkelijke uitstraling. Het hout zorgt voor extra sfeer in de tuin en kan zelfs een eenvoudig terras levendiger maken. Bovendien kan het prachtig gecombineerd worden met een hottub of een houten tuinset voor een coherente natuurliefhebbende look.

Efficiënte Verwarming

Wist je dat de ronde vorm van barrelsauna's niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een cruciale functie heeft? De vorm zorgt ervoor dat een houten barrelsauna veel sneller opwarmt dan een traditionele rechthoekige sauna. De gestroomlijnde vorm zorgt voor minder luchtvolume en verbeterde luchtcirculatie, waardoor de warmte zich snel kan verspreiden en de sauna vlotter de gewenste temperatuur bereikt.

Gezondheidsboost

Sauna's staan bekend om hun diverse gezondheidsvoordelen. Ze kunnen bijdragen aan een betere bloedsomloop, verlichting bieden bij spierpijn en zorgen voor ultieme ontspanning. Hierdoor kun je nog meer profiteren van een welverdiende vakantie of een weekendje weg in je vakantiehuis.

Waardevermeerdering

Het toevoegen van een buitensauna kan de waarde van je vakantiehuis verhogen. Het maakt de buitenruimte nog aantrekkelijker en luxueuzer. Daarom is een barrelsauna een slimme investering voor de toekomst, zowel voor verhuurdoeleinden als voor een toekomstige verkoop.

Duurzaamheid

Een hoogwaardige barrelsauna blinkt uit in duurzaamheid op verschillende gebieden. Ten eerste verbruikt het minder energie dan een traditionele sauna, dankzij de uitstekende warmtecirculatie in de ronde cabine. Bovendien is de buitensauna zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam, met een lange levensduur. Je kunt er jarenlang van genieten. Het is ook mogelijk om het hout extra goed te beschermen tegen weersinvloeden met een speciale beits.

Flexibele Installatie

Een barrelsauna kan op diverse locaties worden geïnstalleerd - van de tuin en het terras tot een stevig balkon. Het belangrijkste is dat de ondergrond vlak en stabiel is. Een sauna-specialist kan je adviseren over de beste installatieplek.

Barrelsauna's warmen snel op, kunnen op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd en zijn duurzaam. Bovendien geven ze je vakantiehuis een warme uitstraling en verhogen ze tegelijkertijd de waarde ervan.

Wil je contact met ons, meer informatie of een gratis strategie call inplannen? Klik hier!


Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdereverhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid.Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie.Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpenen delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media entrainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS