KICKSTART TRAINING VAKANTIEWONINGEN

Ontdek of recreatief verhuren bij jou past! 

€ 497
€129

DE KICKSTART TRAINING VAKANTIEWONINGEN

8+ modules

Inspirerende modules waarin wij jou meenemen in de reis naar een geschikte vakantiewoning. Dit is de absolute basis wat jij moet weten voordat je een vakantiewoning koopt. Na deze training weet jij of dit ook bij jou past.


Makkelijk te volgen

Met de modules van de kickstart training vakantiewoning stop je even met rennen en ga je kijken naar vakantiewoningen en het echte leven. Wij gaan je inspireren, kennis vergroten en de kansen laten zien die er zijn op dit moment. Geen snelle hacks, maar door middel van onze bewezen strategie. Zodat ook jij meer tijd met familie en vrienden kan doorbrengen door een pandemie bestendig inkomen.

vakantiewoning verhuur

DE EXCLUSIEVE BNBVERHUURCURSUS COMMUNITY

De #1 community

Je krijgt direct toegang tot de Bnbverhuur mastermind, de community voor investeerders en recreatie-verhuurders uit Nederland en België.


24/7 beschikbaar

In dit netwerk kan je met like-minded personen connecten en al je vragen stellen. Iedereen in de community is er om elkaar naar het volgende niveau te tillen.


Blijf op de hoogte

Door de Bnbverhuurcursus Community blijf jij ook na het volgen van de training altijd op de hoogte. Krijg alerts van grote kansen en zo blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. 


vakantiewoningen

RESULTAAT GERICHT

26 Praktijkgerichte opdrachten

Wij hebben meer dan 25 vakantiewoningen in de verhuur. Gemanaged door een klein team. Daar worden fouten gemaakt, die weer worden omgezet in Tips & Tricks voor de training. Leer van onze pijnlijke fouten en dure lessen, zodat jij meteen resultaat kan boeken. 


vakantiewoningen

AFFILIATE PROGRAMMA

Deelname

Binnen no-time je inleg terug verdiend, je krijgt toegang tot ons affiliate programma, wij leggen jou alles uit over hoe dit werkt. We are stronger together!


WAT GA JE LEREN IN DE KICKSTART TRAINING? 

vakantiewoning verhuur

MODULE 1 - DOEL

Ben je tevreden met hoe het nu gaat? Wat zijn jouw dromen? In de eerste module gaan wij jou helpen jouw doel bepalen en duidelijk uitwerken. 

vakantiewoning verhuur

MODULE 2 - PERSOONLIJK SITUATIE

Begin bij het begin, waar sta jij nu? Op persoonlijk vlak maar ook op financieel vlak. In een aantal simpele maar essentiële opdrachten naar de basis gaan wij vanaf daar verder opbouwen.
vakantiewoning verhuur

MODULE 3 - MARKTONDERZOEK

Kopen met je rekenmachine, deze spreuk heb je nu al een aantal keer voorbij horen komen. Dat begint bij een goed marktonderzoek, doe je dit niet, dan ga je dure en pijnlijke fouten maken. Hiermee leer jij een methode die wereldwijd werkt voor de rest van je leven, een onbetaalbare skill dus! 
vakantiewoning verhuur

MODULE 4 - FINANCIEREN

Voordat jij start moeten eerst alle financiën overzichtelijk zijn. Financieren? Ja, ook voor jou zijn er mogelijkheden. Zelfs zonder eigen geld of woning. Je kan dus na deze module jouw vermogen aan het werk zetten en een extra inkomen creëeren naast jouw baan of onderneming. Daarnaast leer je ook alles over de risico's en mogelijkheden na het volgen van deze module.

vakantiewoning verhuur

MODULE 5 - GET YOURSELF READY! 

Je leert van onze (soms pijnlijke en dure) fouten. Daarnaast laten wij een aantal casestudies zien van onszelf, maar ook van onze cursisten waar jij direct je voordeel mee kan doen. En last but not least weet jij wie jouw ideale doelgroep is na deze module. Na deze module ben jij gereed om het veld in te gaan en successen te behalen!
vakantiewoning verhuur

MODULE 6 - BOUW JE TEAM

De vakantiewoningen markt is oververhit. Maar zijn er kansen? Ja die zijn er zeker als je er klaar voor bent en vooraf je huiswerk hebt gedaan. Het is van essentieel belang dat je klaar staat met je team om de kansen die er zijn meteen aan te grijpen. Wie zit er in dit team en wat zijn hun taken? Dat vertellen wij je in deze module, zodat jij je team kan gaan bouwen!
vakantiewoning verhuur

MODULE 7 - STARTEN MET VERHUREN

Vertrouw jezelf, je weet nu de "geheime" stappen die je moet doorlopen om rendabel te zijn. Maar hoe kan je  het beste en het snelste starten? Wij vertellen je over een pijnlijke ervaring van ons zodat jij hopelijk meer vertrouwen in jezelf en de methode krijgt. Je gaat weerstand tegen komen, maar daar kom jij sterker uit na deze module.

vakantiewoning verhuur

MODULE 8 - REPEAT EN OPSCHALEN

Yess! je hebt straks een extra inkomen uit een vakantiewoning. Nu is het belangrijk momentum te behouden en door te pakken, zodat jij financieel vrij gaat worden met vakantiewoning verhuur! 
leer in 6 stappen bnb verhuur

Met veel plezier volg ik de de modules en trainingen en stel ik mijn vragen in de Bnbverhuur Community. Erg leerzaam en inspirerend. Heel veel tijd hierdoor bespaard.

- LIEKE VELD