Second-home Webinar week
 5 Experts |
 5 dagen gratis informatie
 | Direct starten met investeren

👉 12-16 december elke avond om 20:15 tot 21:00

👉 Te volgen via zoom, thuis op de bank

👉 Koop doordacht en met de rekenmachine

👉 Meld je hieronder aan via Facebook of instagram, bericht ons 'Second-Home' en je krijgt de inlog link.

Sprekers / Experts

✅ Nikki Koppedraaijer | Bnbverhuurcursus.nl        

✅ Henkjan Prins | Second home beurs                  

✅  Laurens Huisman | Recreatie-financiering.nl    

✅  Arie Gerritsen Mas Mas hypotecas (spanje)     

✅  Esther van Heteren | Spanje aankoopmakelaar

Meer informatie over de sprekers

vakantiewoning verhuur

maandag 12 december
Bnbverhuurcursus.nl

Wij (Nikki Koppedraaijer & Priscilla Jansma), zijn de Bnbverhuurcursus. Wij willen onze kennis en ervaring delen met jullie om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen naar financiële vrijheid! 


9 tot 5 baan: De ratrace ontvluchten, heel moeilijk? Of toch niet? Ben jij ook zo klaar met een 9 tot 5 baan, of wil je gewoon meer vrijheid? Dan is er maar 1 optie, neem actie! 


Er is maar een klein percentage wat daadwerkelijk kan stoppen met hun baan maar dit hoeft niet zo te zijn, zoek een mentor en of een coach, wij hebben dit ook gedaan en moet je kijken waar wij nu staan! Inmiddels meer dan een miljoen aan vastgoed, een supermooi semi-passief inkomen uit onze 'Second homes' .


In het begin zie je niet in hoe belangrijk het is om een goede mentor te hebben (wij waren exact zo). Jarenlang hebben wij lopen struggelen en zoeken naar de juiste manier en die hebben we uiteindelijk gevonden! Maar dat koste wel ruim 10 jaar aan tijd die niet meer terugkomt..  


Wij hebben maar 1 missie bij bnbverhuurcursus.nl: jou tijd en geld besparen, en binnen no-time financieel onafhankelijk maken d.m.v. vakantiewoningen

bnbverhuurcursus webinarweek

Dinsdag 13 december
Second Home Beurs

Henkjan Prins is 1 van de eigenaren van de Second Home Beurs, de grootste beurs op het gebied van second homes.

Jaarlijks bezoeken ruim 18.000 kopers de Second Home Beurs, om de eerste stap te zetten naar een aankoop van een tweede huis.


Vakantie vieren in jouw eigen droomhuis? Een vakantiewoning kopen met een gegarandeerd rendement? Het hoeft niet bij toekomstdromen te blijven... Met ruim 25.000 vakantiewoningen in 25 landen van 160 gespecialiseerde aanbieders en vele vrij toegankelijke seminars, vind jij alles wat je nodig hebt om jouw droom te kunnen verwezenlijken onder één dak.


financieren bnbverhuurcursus.nl

Woensdag 14 december
Recreatie-financiering.nl

Laurens Huisman is de authoriteit op het gebied van financiering m.b.t. recreatiewoningen (second homes)


Ik ben Laurens Huisman. Met meer dan 15 jaar aan bancaire en intermediaire ervaring op zak ben ik sinds 2018 zelfstandig actief als onafhankelijk financieel adviseur. Als Erkend Hypothecair Planner heb ik ruime ervaring op alle gebieden van financiering, vermogensopbouw, financiële planning, verzekeren en levensverzekeringen.


Ik woon met veel plezier in Eelderwolde met mijn vrouw Angrie en onze drie kinderen Mats, Anne en Tim. Naast mijn gezin en complexe financieringen ben ik een groot liefhebber van voetbal, wat ik dan ook enthousiast volg.


Kort C.V.:

  • Gewerkt bij ABN Amro Bank & Het Servicekantoor
  • Gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen & Fontys Hogeschool Eindhoven.

Meer informatie over mijn carrière vindt u op mijn LinkedIn.

mas mas bnbverhuurcursus

Donderdag 15 december
Mas Mas Hypotecas

Met 20 jaar internationale ervaring in Private banking, hypotheken en vastgoed financieringen is Arie Gerritsen, oprichter en eigenaar, inmiddels een instituut in het financieren in Spanje.


Arie startte in 2017 MásMás Hipotecas met als doelstelling het verlenen van exclusieve, grensoverschrijdende hypotheekbemiddeling.


Hij werkt met de beste dienstverleners die meertalig zijn, waaronder Nederlands, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan in wat je leest, hoort en tekent. Wel zo prettig.


Arie gelooft in de kracht van écht persoonlijk advies, zijn jarenlange expertise in de financiële dienstverlening maar zeker ook in zijn professionele zakelijke netwerk waar je doorverwezen wordt op basis van vertrouwen en een goede naam.


Zo is een vrijblijvende intake met een estate planner een standaard service om de impact van een aankoop van een Spaanse woning erfrechtelijk inzichtelijk te maken. Maar ook een introductie aan een advocaat die juridisch kan bijstaan in de aankoop in Spanje.


spanje aankopen bnbverhuurcursus.nl

Vrijdag 16 december
Mevrouw de aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar, Esther van Heteren is geen gewone makelaar. Mevrouw de Aankoopmakelaar is een kopers makelaar. Een makelaar die alleen voor de koper optreedt dus voor u. Om ervoor te zorgen dat uw belangen uitstekend worden behartigd heeft Mevrouw de Aankoopmakelaar geen woningen in de verkoop zodat er nooit belangenverstrengeling kan ontstaan.

 

Als Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje houden wij ons uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding van woningen in Spanje en niet met de verkoop van huizen. Op deze manier hebben wij geen tegenstrijdige belangen, ook niet ten opzichte van de verkopende makelaars waarmee wij onderhandelen over de prijs. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij professioneel onderhandelen met als resultaat: de beste aankoopprijs voor u!

 

Het kopen van een huis doet u niet elke dag en zeker niet in Spanje! Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor u.

 

Er zijn genoeg kopers die graag een huis of appartement willen kopen in Spanje maar waar begin je dan? Waar moet je op letten? Dat kan Esther als geen ander vertellen.

Heb je geen social media? Geen probleem stuur ons dan een Whatsapp bericht en wij delen de zoom link van de webinar week met jou. Klik hieronder voor whatsapp.