Herfst en vakantieverhuur? Zet alles op een rijtje voor jezelf.

Herfst en vakantieverhuur? Zet alles op een rijtje voor jezelf.

Herfst 

 Oktober is begonnen. Het is herfst. 

In de herfst vinden mensen het vaak tijd voor verandering. Of dat nou door het wisselen van het jaargetij komt. Of doordat die herfststormen zorgen voor onrust bij men. Vaak gaan we nadenken over het afgelopen jaar. De zomer die weer voorbij is gevlogen en waar we eigenlijk weer te weinig van hebben genoten. Volgend jaar gaan we het anders doen. Volgend jaar gaan we écht genieten van de zomer.

 We nemen ons voor om op lange zomeravonden lekker in de tuin te gaan zitten met een goed glas wijn en een kampvuurtje. We nemen ons voor om lekker naar het strand te gaan. Van de zon te genieten. Maar voor we het weten is de zomer weer voorbij. Zijn we druk geweest met van alles en nog wat. En zijn we amper toegekomen aan genieten. 

Genieten van de zon. Genieten van dat goede glas wijn bij het kampvuur. Genieten van die lange zwoele zomeravond. En dan is het het weer herfst. En dan gaan we nadenken. Over hoe we dingen anders kunnen gaan aanpakken. 

En dus is dit de tijd

Tijd om een keuze te maken. Tijd om voor verandering te kiezen. Tijd om in jezelf te investeren. Gaan doen wat je écht leuk vindt. En wat jou die tijd oplevert zodat je écht kunt gaan genieten van die zomers. Dat je aan het einde van de zomer niet denkt, jeetje wat heb ik al die tijd gedaan.  

Dus zet eens voor jezelf op rijtje wat jij echt belangrijk vindt

Waar jij echt gelukkig van wordt. Is dat tijd voor jezelf? Is dat tijd doorbrengen met je gezin en familie? Meer leuke dingen doen met je vrienden? Je geen zorgen meer maken over geld, want dat is er genoeg?

vakantie verhuur

Geniet van het leven! Dit is mogelijk door verhuur.

Ook ik zat ooit in dat schuitje

De zomers vlogen voorbij. Voor ik het wist was het weer herfst en daarna winter. En tijdens die donkere regenachtige dagen ging ik nadenken. Van mij mocht het altijd zomer zijn. Heerlijk op het terras genieten van een drankje en een hapje. Maar ja, ik moest ook gewoon fulltime werken. En na mijn werk stond ik ook altijd stand-by want ik was teamleidster. Dat slokte mij helemaal op. Werd ik hier nou gelukkig van? 

Toen ik uiteindelijk last kreeg van gezondheidsproblemen omdat ik doodongelukkig werd op mijn werk besloot ik dat het genoeg was geweest. Ik moest het roer omgooien. Anders ging ik eraan onderdoor. En toen ik dat had besloten gingen er 10 deuren open. 

Het was werkelijk bizar. Altijd had ik al iets met toerisme gedaan en daar lagen mijn ambities ook. Jullie kennen inmiddels het verhaal van hoe wij zijn gestart met bnbverhuur. Maar dit is dus wat er voor mij persoonlijk aan vooraf is gegaan.  

Waarom?

Ik besloot om te stoppen met mijn vaste baan als teamleidster. En waarom ik voor mijzelf koos. En toen ik dat besluit had genomen, kwamen de huisjes mij zowat aanwaaien gek genoeg. Zo zie je maar. Als je 1 deur sluit, gaan er 10 open. En nu ben ik dolgelukkig met wat ik doe. Heb ik wel de tijd om te genieten van de zomer. Want iedereen denkt dat de zomer juist heel druk is. Dat is niet het geval. 1 van onze geheimen is dat je in de zomer juist veel vrij bent. Hoe dat kan vertellen we je graag in onze cursus.

Dus ga voor jezelf eens na

 Ben jij gelukkig met wat je nu doet? Heb jij genoeg vrije tijd om van de zomer te genieten? Of baal je net als heel veel andere mensen als de herfst weer begint? En je wéér niet genoten hebt van de zomer? Dan is het nú de tijd om daar iets aan te doen. Heb jij wel eens gedacht aan bnbverhuur? Ben je na het lezen van mijn blog erg nieuwsgierig en enthousiast geworden? 

Schrijf je dan nu in voor een van onze gratis trainingen en leer onze 6 geheimen van een succesvolle bnbverhuur business. 

Zeker weten dat jij ook wilt starten! En dat je binnen no-time ook kunt genieten van de zomer. Dat je geen spijt hebt als de herfst weer begint, maar dat je met een voldaan gevoel terugkijkt. Omdat je voor jezelf hebt gekozen deze herfst. Dus schrijf je in en doe de investering in jezelf. Waarom? Omdat je dat waard bent! 

Wil je contact met ons, meer informatie of een gratis strategie call inplannen? Klik hier!

Over de schrijver
Nikki & Priscilla hebben vanaf 2007 meerdereverhuurbedrijven opgezet. Dit geeft hun nu veel financiële vrijheid.Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van BNB verhuur, of dit nou een recreatiewoning, kamer, een appartement met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit, verhuren is onze passie.Op dit moment hebben wij al veel studenten succesvol mogen helpenen delen wij onze kennis door middel van YouTube, Social Media entrainingen zoals de BNBVERHUURCURSUS