Meteen informtie?

Contact ons, door hieronder op de

WhatsApp link te klikken

De #1 cursus van Nederland en België gericht op vakantiewoningen!

appen investeren
vakantiewoningen

VASTGOED CALCULATOR

Reken vakantiewoningen door, kom er achter of dit geld in je zak stopt of juist eruit haalt. "koop zonder emotie".
vakantiewoningen

SIMPEL

Dit programma is niet snel en sexy. Wel simpel en effectief. 17 modules waarin wij jou alles uitleggen over recreatie verhuur in Nederland en het buitenland. 

vakantiewoningen

CONCREET

Ja, wij gaan je laten nadenken en aan het werk zetten. En hierdoor boek jij meteen resultaat.
vakantiewoningen

DE BNBVERHUURCURSUS 3.0

17+ modules

Inspirerende en leerzame modules waarin wij jou meenemen in de reis naar het kopen en verhuren van een vakantiewoning. In de Cursus staat alles wat jij moet weten netjes op volgorde van A tot Z. Wij helpen je met investeren en recreatief verhuren in Nederland en het buitenland. 


Makkelijk te volgen

Videolessen en een eigen online leeromgeving waar jij de cursus geheel op eigen tempo kan volgen. Door de modules van de bnbverhuurcursus stop je even met rennen en ga je kijken naar vakantiewoningen en het echte leven, we gaan je inspireren, kennis vergroten en de kansen laten zien die er zijn op dit moment.

vakantiewoning verhuur

DE EXCLUSIEVE BNBVERHUURCURSUS COMMUNITY

De #1 community

Je krijgt direct toegang tot de Bnbverhuur mastermind, de community voor investeerders en recreatie-verhuurders uit Nederland en België.


24/7 beschikbaar

In dit netwerk kan je met like-minded personen contacten en al je vragen stellen. Iedereen in de community is er om elkaar naar het volgende niveau te tillen.


Blijf op de hoogte

Door de Bnbverhuurcursus Community blijf jij ook na het volgen van de training altijd op de hoogte. Krijg alerts van grote kansen en zo blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. 


START HIER
vakantiewoningen

ONLINE COACHING

1 ding is zeker, er gaan dingen zijn die je niet begrijpt en waar je hulp bij nodig hebt. 


In de bnbverhuurcursus 3.0 sta je er nooit alleen voor. Normaal kost 1 op 1 coaching honderden euro's per uur. Eenmaal per week kan jij bij ons terecht in de live calls en jouw vragen stellen. Wij kijken persoonlijk met jou mee om jouw business zo snel mogelijk succesvol te maken. Dat zijn meer dan 50 coaching sessies per jaar! 


START HIER


vakantiewoningen

TEMPLATES

Als je gaat starten met het verhuren van jouw tweede of -vakantiewoning ontkom je er niet aan dat je contracten, e-mails en verschillende documenten moet opstellen. Je wilt professioneel overkomen toch? Daarom krijg je bij de Bnbverhuurcursus 2.0 alle templates en de documenten die jij nodig hebt om direct te starten!  


START HIER
vakantiewoningen

CASESTUDIES

Wij hebben meer dan 25 vakantiewoningen in de verhuur. Gemanaged door een klein team. Daar worden fouten gemaakt die weer worden omgezet in Tips & Tricks en casestudies voor de training. Leer van onze pijnlijke fouten en dure lessen, zodat jij meteen resultaat kan boeken!

START HIER
vakantiewoningen

TIJDELIJK MET EXCLUSIEVE BONUSSEN:

 • E-mail templates in verschillende talen
 • Expat module 
 • Short stay business module
 • Corona strijdplan
 • Exclusieve casestudies 
 • Hoe leef ik hypotheek & huurvrij module
 • Kan en mag ik verhuren in mijn dorp of stad module
START HIER
vakantiewoningen


DE BNBVERHUURCURSUS

 • De bnbverhuurcursus 3.0
 • Online community
 • Het Bnbverhuurcursus werkboek
 • Online wekelijkse coaching
 • Casestudies van winstgevende verhuurobjecten
 • Contracten, documenten en e-mail templates om direct
  te starten
 • 1 jaar toegang tot onze geheime formules
 • Exclusieve bonussen
 • Kopen met de rekenmachine zonder emotie
 • Kwartaal betaling mogelijkWAT GA JE LEREN? 


01 - MINDSET

Mindset, het bepaald je hele leven. Of je het nu door hebt of niet maar jouw mindset bepaald ook jouw succes. In deze module creëren we samen de juiste mindset die nodig is bij investeren. 

02 - HOE START JE?

Wij leggen je in deze module uit waar je aan moet denken en welke stappen je wanneer moet nemen. Op deze manier kan je snel starten om jouw vakantiewoning te verhuren.

03 -  ACHTER DE SCHERMEN

BeachHouseSea-rentals ons eigen succesvolle verhuurbedrijf. In deze module laten we jou de behind the scenes zien van ons eigen bedrijf! 

04 - VOORBEREIDING

Goede voorbereiding van het verhuurobject is het halve werk, in ons geval kan je wel zeggen dat dit je business maakt of breekt. Zorg dat je in deze module goed oplet! 

05 - PLATFORMEN

Het inrichten van de platformen, er zijn er echt ontzettend veel. Soms zie je door het bos de bomen niet meer, wil jij weten welke platformen er zijn en hoe je dit moet inrichten?

06 - GEREEDMAKEN WONING VERHUUR

In deze module leren wij jou hoe jij je woning kan klaarstomen voor de verhuur, Automatiseren is "the key" to success, dat leren wij je hier.

07 - STARTEN MET VERHUREN

Je hebt bijna alle stappen doorlopen, we gaan nu inzoomen op het verhuren zelf. Van aanvraag tot review achterlaten, daar leren wij jou alles over in deze module! 

08 - PLATFORMEN + CHANNELMANAGER

Er zijn meer dan 100 platformen om te verhuren, wij laten zien welke er voor ons goed werken en welke wanneer in te zetten (hoog/laag/midden seizoen).

09 - TIPS & TRICKS

Hier staan alle handige tips uit de praktijk, dit bespaart je tijd & geld. Elke keer wanneer wij iets nieuws leren delen wij dat in deze module. (En in de community uiteraard). 

10 - FINANCIERING

In deze module leggen wij jou uit over de mogelijkheden van vastgoed kopen. Meerdere castestudies van onszelf en cursisten gaan jouw ogen "echt" openen. + hier krijg je toegang tot onze financiele adviseurs.

11 - SOCIAL MEDIA

Wij nemen je mee door de wereld van social media, we leggen je van a-z uit hoe jij gebruik kan maken van jouw social media kanalen en hoe jij hier met jouw woning op kan gaan adverteren. Dit is een "must have".

12 - A TOT Z AANKOPEN

VAKANTIEWONINGEN

Woningen op vakantieparken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Daarnaast krijg je te maken met huurgrond of erfpacht. In deze module bespreken wij alle topics en toelichten wij waar jij op moet letten bij aankoop en verhuur. Inclusief checklist.

13 - CASESTUDIES

In een aantal simpele stappen laten wij zien hoe wij zijn gestart, zijn opgeschaald en hoe wij uitbreiden en bespreken wij hier de succes stories van onze cursisten. 

14 - COACHING CALLS

Wij doen elke maandag een live call, de gehele opname plaatsen wij in deze module zodat je die terug kan kijken, inmiddels kan je hier al super veel coaching calls bestuderen! 


15 - MARKTONDERZOEK

Vakantie / recreatieverhuur kan wereldwijd. Wij gaan in deze module de mogelijkheden laten zien van verhuur en aankopen in het buitenland.

16 - DOCUMENTEN

In deze module vind je alle templates van documenten, contracten en nog veel meer die jij direct ka overnemen om te starten met verhuren. 

17 - OUT OF THE BOX

Be creative! In deze module laten wij de creatieve geest los, zo leren wij allemaal elke dag van elkaar en weten wij zeker dat je bepaalde manieren kan gaan combineren om nog winstgevender te worden!VOOR WIE IS DE BNBVERHUURCURSUS?

WANNEER JIJ:

 • Verandering wilt in je leven
 • Veel motivatie hebt om nieuwe doelen te halen
 • Jij je volledige inzet gaat geven
 • Nieuwe skills wilt leren

.

 • Financieel onafhankelijk wilt worden
 • Locatie onafhankelijk wilt worden
 • Klaar bent met jouw 9/5 leven
 • je geld aan het werk wilt zetten

EN VOOR WIE NIET?

WANNEER JIJ:

 1. Slecht tegen verandering in het leven kan
 2. Geen motivatie hebt om nieuwe doelen na te streven
 3. Van plan bent maar een klein deel van jouw inzet te geven
 4. Je ego niet aan de kant kan zetten

.

 1. Bang bent om geld te verliezen
 2. Liever blijft bij een 9-5 bestaan
 3. Niet wilt genieten van een vrije toekomst
 4. Niet bereid bent om risico's te nemen in ruil voor rewards
vakantiewoningen

ONZE MISSIE

Wij helpen je met investeren en recreatief verhuren in Nederland en het buitenland, zodat jij meer vrijheid in je leven kan creëren. Geen vakjargon maar duidelijke taal. Dat is wat ons uniek maakt, bij de bnbverhuurcursus kan iedereen leren investeren ongeacht het kennisniveau!


Wij hebben maar 1 missie bij bnbverhuurcursus.nl: jou tijd en geld besparen, en binnen no-time financieel onafhankelijk maken.

vakantiewoningen

100 % Tevredenheid garantie

Nog niet helemaal zeker? Geen probleem, je kan ook eerst even kijken of het iets voor jou is. Met de bnbverhuurcursus garantie kan je 14 dagen kijken of het iets voor jou is. Is het toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Krijg jij je complete aankoopbedrag terug!

14

JAAR ERVARING

4500+

CURSISTEN

12.000+

TEVREDEN GASTEN

RECENSIES

Wij hadden hier veel eerder mee moeten starten, binnen een week hadden wij onze aankoop terugverdiend. Bedankt Nikki & Priscilla! 
Vakantie verhuur en bnb verhuur stad

Sjoerd - Cursist

Praktische en complete cursus met veel persoonlijke hulp. Deze cursus is voor ons de kickstarter, overal is over nagedacht. Van financiering tot verhuur.
Snel starten recreatie verhuur

Frank - Cursist

Absoluut een aanrader, zelfs met onze ervaring binnen de verhuur besparen wij door deze cursus letterlijk duizenden euro's per jaar aan commissies!

leer in 6 stappen bnb verhuur

Lieke - Cursist