vakantiewoningen

OVER DE BNBVERHUURCURUS.NL

vakantiewoning verhuur

ONS DOEL

Wij helpen je met investeren in een vakantie / tweede woning en recreatief verhuren in Nederland en het buitenland, zodat jij meer vrijheid in je leven kan creëren. Geen vakjargon maar duidelijke taal. Dat is wat ons uniek maakt, bij de Bnbverhuurcursus kan iedereen leren investeren ongeacht het kennisniveau!


vakantiewoning verhuur

OPGERICHT DOOR NIKKI & PRISCILLA 

Wij (Nikki Koppedraaijer & Priscilla Jansma), zijn de Bnbverhuurcursus. Wij willen onze kennis en ervaring delen met jullie om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen naar financiële vrijheid! 


9 tot 5 baan: De ratrace ontvluchten, heel moeilijk? Of toch niet? Ben jij ook zo klaar met een 9 tot 5 baan, of wil je gewoon meer vrijheid? Dan is er maar 1 optie, neem actie! 


Er is maar een klein percentage wat daadwerkelijk kan stoppen met hun baan maar dit hoeft niet zo te zijn, zoek een mentor en of een coach, wij hebben dit ook gedaan en moet je kijken waar wij nu staan! Inmiddels meer dan een miljoen aan vastgoed, een supermooi semi-passief inkomen en een business die groeiende is en blijft. 


In het begin zie je niet in hoe belangrijk het is om een goede mentor te hebben (wij waren exact zo). Jarenlang hebben wij lopen struggelen en zoeken naar de juiste manier en die hebben we uiteindelijk gevonden! Maar dat koste wel ruim 10 jaar aan tijd die niet meer terugkomt..  


Wij hebben maar 1 missie bij bnbverhuurcursus.nl: jou tijd en geld besparen, en binnen no-time financieel onafhankelijk maken

Meer over ons weten? Volg ons op Social Media: 

Instagram bnbverhuurcursus
facebook bnbverhuurcursus
youtube bnbverhuurcursus
Linkedin Bnbverhuurcursus

Meer info?